Blockchain HaberleriManşet

Justin Sun’dan 1 Milyon Dolarlık Yardım!

Sponsorlu İçerik

TRON Vakfı‘nın CEO’su Justin Sun, genç çevreci Greta Thunberg’in küresel ekosistemin yenilenmesine yönelik girişimi için 1 Milyon Dolar katkıda bulunacağını açıkladı.

Justin Sun, iklimi olumsuz etkileyen karbon ayak izi seviyelerini düşürmede Blockchain teknolojisinin oynayabileceği rol hakkında Twitter da özel bir açıklama yaptı.

Prestijli Nobel Barış Ödülü 2019’a aday gösterilen Greta Thunberg, kısa bir süre önce Time dergisinin en genç “Yılın Zaman Personeli” seçildi.

Justin Sun, her zaman Blockchain teknolojisinin ve farklı endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılmasının destekçisi. Blockchain’in küresel ısınmanın etkisini büyük ölçüde azaltmaya yardımcı olabileceğine inanıyor ve bu inanç onu karbon ayak izi ile mücadelesinde Greta Thunberg ile el ele vermesine neden oldu.

Blockchain Karbon Ayakizi Nasıl Kontrol Edebilir?

Karbon ayak izleri, işletme firmaları, bireyler, etkinlikler veya ürünler tarafından ortama salınan toplam karbondioksit hacmini ifade eder. Şu anda şirketler karbon emisyonunu takip etmek için tanımlanmış yapıyı takip etmekte başarısız oluyorlar.

Akıllı sözleşmeler kullanarak karbon ayak izlerini hesaplamak için Blockchain teknolojisinden yararlanılabilinir. İşletmeler, ilgili amaç için standart ölçüm sisteminden faydalanabilecekler. Bu, organizasyonlar tarafından elde edilen verilerle ilgili şeffaflığı ve doğruluğu korumada yardımcı olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu