Blockchain HaberleriManşet

Kamari ve ZeU Ortaklığından Blockchain Tabanlı Tıbbi Sistem

Sponsorlu İçerik

Afrika kıtasında ödeme ağı oluşturan bir altyapı projesi olan Kamari ile Kanadalı Blockchain teknolojisi yenilik ve geliştirme şirketi olan ZeU Crypto Networks, Afrika kıtasında yeni bir Blockchain tabanlı kimlik ve tıbbi kayıt sistemi kurma planlarını açıkladılar.

Kamari ve ZeU işbirliği içinde inşa edilen mobil Blockchain cüzdanı ve teşvik programları ile birleşen bu teknoloji, halk sağlığı girişimlerini ilerletmek, bireysel veri sahipliğini sağlamak, banka hesabı ve dijital kayıtları olmayan milyonlarca insan için önleyici ilaç kullanmasını sağlamayı amaçlıyor.

ZeU’nun sağlık hizmeti için SaaS altyapısı kullanması, sağlık hizmeti verileri, büyük miktarda bilginin sorumlu ve tarafsız bir şekilde toplanmasını ve bir araya getirilmesini daha güvenli ve ucuz yoldan yapmasını sağlıyor. Veriler, sağlık ve sigorta endüstrilerinde çıkarılabilir, rafine edilebilir ve kullanılabilir duruma geliyor böylece. SaaS, hassas tıbbi verileri koruyor ve daha doğru sağlık kayıtlarını destekliyor. Ayrıca, devlet ve sağlık kurumlarının araştırma ve tıbbi gelişmeler için meta verileri analiz etmelerine izin verirken, kullanıcılara verilerinden bilgi elde etmelerini sağlıyor. Küresel dağıtım, daha sağlıklı nüfuslar yaratırken sağlık maliyetlerini düşürmek için bu önemli bir adım olabilir. SaaS‘ın müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilebilir olması da diğer önemli detay.

İş ortakları şu anda ZeU’nun ortağı VSEKUR ve diğer ekosistem ortaklarıyla işbirliği içinde olan SaaS’ın beta sürümünü kullanıyor. Testin ilk aşamaları, Q1’in sonunda veya Q2’nin başlarında konuşlandırılması planlanıyor.

Kamari CEO’su Chris Cleverly:

“Kamari, önümüzdeki yıllarda milyarlarca insana inanılmaz hayat değiştiren hizmet yelpazesi sunacak Afrika genelinde temel Blockchain altyapısını sağlamaya çalışıyor. Tüm kıta için Blockchain kullanarak inovasyon ve altyapının ön plana çıkması için inanılmaz bir fırsatın başlangıcındayız. ZeU ile bu girişimden ve kıtadaki birçok insana olumlu değişim getirme fırsatından dolayı son derece heyecanlıyız.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu