Blockchain Haberleri

KFC, Blockchain teknolojisini test ediyor

Sponsorlu İçerik

Küresel fast food zinciri KFC, reklam dünyasında şeffaflığı artırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformunu test ettiği ortaya çıktı.

KFC Middle East, reklam kampanyalarını izlemek ve şirketin görünürlüğünü artırmak, sahtekarlığı ortadan kaldırmak ve reklamların dağıtımını doğrulamak için Blockchain tabanlı bir çözüm kullanacak.

KFC ve Yum! Brands‘ın pazarlama müdürü Özge Zoralioğlu, şirketin çözümün, reklam ağının performansıyla ilgili güvenilir ve kurcalamaya dayanıklı veriler üretme ve analiz etme sürecini kolaylaştırmasını beklediğini açıkladı.

Özge Zoralioğlu:

“Tarihsel olarak, pazarlamacılar çeşitli kaynaklardan veri topladılar ve bu uyumsuz içgörülerle ilgili bir kampanya yürüttüler. Bugün, pazarlamacılar verilerin orijinal kaynağına ulaşmak zorunda. Blockchain teknolojisi, hedef kitlenin ilk elden bilgi almalarını sağlıyor.”

Bu, KFC‘nin Blockchain alanına ikinci kez girmesi. 2018 yılında KFC Kanada, kripto para ödeme sağlayıcısı BitPay aracılığıyla BTC ile satın alınabilecek bir Bitcoin Kovası kampanyası başlatmıştı. Bu, kampanya ile Bitcoin‘in günlük hayatta uygulamaya nasıl geçileceğini gösterdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu