Blockchain Haberleri

Klaytn Yönetim Konseyine Popüler Kripto Para Şirketi Katıldı

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli İnternet devi Kakao liderliğindeki lider Blockchain projesi Klaytn, bugün kripto para borsası şirketi Huobi‘nin Klaytn Yönetim Konseyine katıldığını duyurdu.

Kakao’nun Blockchain kolu Ground X tarafından geliştirilen Klaytn, ana ağı geçen yıl Haziran ayında piyasaya sürülen halka açık bir Blockchain platformudur. Klaytn, dağıtılmış ağını ortak yönetim altında yürütmek için Yönetim Konseyi programının bir parçası olarak büyük firmalarla ve işletmelerle işbirliği yapmakta.

2013 yılında kurulan Huobi, önde gelen küresel Blockchain ve dijital varlık alım satım operatörüdür. 130’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcı için güvenli ve rahat bir ticaret platformu ve dijital varlık yönetimi hizmetleri sunuyor. Çok zincirli Huobi Wallet, Klaytn’in tokeni, KLAY ve diğer Klaytn uyumlu tokenleri destekliyor.

Huobi Group Global’in Başkan Yardımcısı Ciara Sun:

“Yeni ortaklık, Huobi’nin Blockchain teknolojisini dünya genelindeki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirme misyonunu geliştiriyor. Tüm Blockchain ekosisteminin büyümesini hızlandırmak için diğer Konsey üyeleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Klaytn platformunun sahipliğini üstlenen Konsey üyeleri, Klaytn‘in iş ve teknik gündemi için fikir birliği düğümü ağ işletimi de dahil olmak üzere kilit karar vericiler olarak işlev görür. Ayrıca, Klaytn tabanlı uygulamalar geliştirmek ve teknolojisini mevcut hizmetlerine uygulamak için çalışıyorlar. Huobi ile birlikte Klaytn Yönetim Konseyi’nin LG Electronics, Filipinler Birliği Bankası ve Celltrion gibi 28 işletmesi bulunuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu