Blockchain Haberleri

Mobil Bilet Dönemi Resmen Başlıyor!

Sponsorlu İçerik

UEFA, EURO 2020 biletlerini Blockchain tabanlı bir mobil bilet uygulama sistemi aracılığıyla dağıtılacağını duyurdu. Bilet talebi açısından, UEFA EURO 2020 şimdiye kadarki en büyük organizasyon ve futbolu taraftarlara her zamankinden daha fazla güvenli bir şekilde yakınlaştıracak.

UEFA, yeni modern sistem aracılığıyla güvenli bilet dağıtımını sağlayacak ve biletlerin kopyalanmasını önlemeye yardımcı olacak. Tek yapılması gereken, taraftarlar stadyuma yaklaştığında QR kodunu okutmak için telefonundan Bluetooth’u etkinleştirmesi gerekiyor.

UEFA EURO 2020 mobil bilet projesi, Haziran 2019’da 110.000’den fazla bilet (mevcut biletlerin %80’ini temsil eden) dört maç için cep telefonlarına başarıyla uygulandı ve UEFA Uluslar Ligi finallerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağladı.

UEFA EURO 2020 bilet satın alan taraftarlar, mobil bilet uygulaması aracılığıyla biletlerini mobil bilet olarak alacaklar. Uygulama, Android ve iOS telefonlar için Mayıs 2020’nin sonuna doğru indirilebilir. Mobil biletler, maçtan en geç yedi gün önce uygulamaya teslim edilecek. Toplamda UEFA, 51 maçın tamamında hayranlara bir milyondan fazla mobil bilet satmayı hedefliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu