Blockchain HaberleriSon Dakika

Nervos Network 2020 Yol Haritasını Tanıttı

Sponsorlu İçerik

Kripto para topluluğuna yardımcı olmak için bir dizi protokol ve halka açık blockchain ağı sunan birinci sınıf bir platform olarak kurulan Nervos Network, yaklaşan 2020 yılı için stratejik olarak tasarlanmış yol haritasını yayınladı.

Bu yıl Nervos Network, CKB ana ağı Lina‘yı planlanan zamanda herhangi bir engel olmadan başarıyla başlattı. CKB, verimli bir konsensüs mekanizması, sanal makine, bir karma işlevi, programlama ve ekonomik model ile aşılanmış bir iş kanıtı blockchain ağı olarak çalışıyor.

Nervos topluluğu müşterilerine en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyor ve 2020 yılında da temel ilkeleriyle ilerlemek istiyor. Grup, kalkınma, araştırma ve toplumun kilit alanlarında mükemmel hedeflere ulaşmaya önem vermeyi amaçlıyor.

Nervos, iki zincir dışı alan üzerine özel bir odaklanmayla birlikte CKB protokolünün işlerlik yeteneklerini geliştirmek için; geliştirici deneyimi ve katman, akıllı sözleşmeler için daha iyi programlama dili çözümleri, iyileştirilmiş uzaktan işlem çağrısı veya RPC ve gelişmiş yazılım geliştirme kitleri alanlarında çalışmalar yapmayı hedefliyor.

Nervos, araştırma faaliyetlerini 3 alanda hedeflemeyi amaçlamakta; kanallar, zincir tabanlı protokoller ve sıfır bilgi ispatına dayalı (zkp) protokoller.

Nervos Network, 2020’de geliştirici topluluğu hedefleri olarak aşağıdaki girişimlere ağırlık vermeyi planlıyor:

  • Hibeler Programının başlatılması, dünyanın farklı yerlerinden geliştiricilere Nervos’un gelişimi ve çabalarını desteklemeleri için destek sağlayacak.
  • Ekip, Bölgesel Topluluk Lider Programı aracılığıyla çeşitli blockchain ekosistemlerinin mükemmel çözümlerini sunmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu