Blockchain Haberleri

Nestree Messenger’dan, Ağ Operasyonları İçin IBM İşbirliği!

Sponsorlu İçerik

Ünlü ödül tabanlı mesajlaşma platformu Nestree, IBM ile stratejik işbirliğini duyurdu. Dünyaca ünlü iki firma arasındaki entegrasyonun, mevcut kripto para arenasında yeni teknolojik gelişmelere ve yeniliklere kapı açması bekleniyor. IBM, Blockchain teknolojisinin sürekli bir destekçisi olmuştur. Blockchain ve kripto para birimlerini destekleyen bir dizi potansiyel projede katalizör olarak hizmet vermiştir.

Resmi duyuruya göre, Nestree ve IBM, ödeme, Blockchain altyapısı ve diğer alanlar gibi bir dizi alanın geliştirilmesine özel önem vermek için el ele verecekler. Nestree Messenger ekibi, müşterilerine eşsiz bir kullanıcı arabirimi sunarak kripto para endüstrisinin önde gelen oyuncularına sert bir rekabet sunmayı hedefliyor. 2019’da başlatılan Nestree, 100.000’den fazla kullanıcıyı oluşturan güçlü bir küresel müşteri tabanının güvenini ve güvencesini kazanmayı başardı.

Nestree, müşterilerin ödüller kazanmasına yardımcı olmak için Blockchain teknolojisinin güvenilir, kesintisiz ve sınırsız özelliklerini kullanmayı hedefliyor. Sohbet arayüzünde ana ağlar ve token transferi için merkezi olmayan bir cüzdan çözümü sunuyor. Messenger platformu tarafından benimsenen kullanıcı dostu arayüz, acemi kullanıcıları kripto para ticareti, KYC gereksinimleri, özel anahtar yönetimi vb. iş dünyası ve bireysel toplulukların birbirlerinin desteği ve Blockchain teknolojisini paylaşmasıyla eş zamanlı olarak hayatta kaldığı ve genişlediği bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana Nestree, pazardaki konumunu sürekli olarak güçlendirmeye çalışıyordu. Geçen yıl, Güney Kore’nin önde gelen Blockchain Hizmet sağlayıcı firması Luniverse ile işbirliği yapmıştı. Ortaklığın, token aktarım sürecini hızlandırması ve haberci ağındaki işlem ücretlerini azaltması amaçlandı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu