Blockchain Haberleri

OKCoin Borsa Operatörü Çin’e Yatırım Yapacak

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası OKCoin operatörü OK Groub, Çin’e Blockchain kabulünü kolaylaştırmak için 140 milyon dolar yatırım yapacak. OK Group, Çin’in Blockchain ekosistemini güçlendirmek için Hainan hükümeti ile birlikte çalışmayı planlıyor. Yapacağı yatırımla Çin’in Hainan eyaletinde  “Asya Pasifik Yenilik Merkezi” kurmayı planlıyor.

OK Group’un kurucusu Star Xu:

“Hainan, inovasyon endüstrileri için sağlam bir temel oluşturdu ve Blockchain teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, OK Group bu işbirliğini başarmaktan mutluluk duyuyor.”

İnovasyon merkezinde, Blockchain veri araştırma kurumunu ve uluslararası Blockchain girişimcilik  üssüne sahip olacak. Kurum evlat edinmeyi hızlandırmak için Blockchain uygulamalarını oluşturmaya odaklandı. Blockchain uygulamalası için eğitim, istihdam, sağlık ve gıda güvenliği hedeflenen sektörlerden bazılarıdır.  

Star Xu:

OK Group, potansiyel projeleri seçerek, endüstri yeteneklerini geliştirerek ve Blockchain star-up’larını kucaklayarak endüstrisindeki yenilikçiliği ve girişimciliği desteklemek için Asya Pasifik Yenilik Merkezi’nden tam anlamıyla faydalanacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu