Blockchain Haberleri

Online Oyunları Korumak İçin Blockchain Kullanıyor

Sponsorlu İçerik

Lider teknoloji şirketi Bloom Technology ve oyun stüdyosu Bluside, Kingdom Under Fire 2 oyununda Blockchain teknolojisinin uzmanlığını kullanmak için yaptıkları işbirliği hakkında bilgileri paylaştı. Tanınmış iki Güney Kore merkezli firma, hacker saldırılarına karşı mücadele etmek için çevrimiçi oyun sistemine Blockchain teknolojisini aşılamak için bir araya geldi. 2000’lerin başında başlatılan Kingdom Under Fire oyunu kitleler arasında oldukça popüler. Bu popülerlik, 2019’da Kingdom Under Fire 2‘nin piyasaya sürülmesine yol açtı.

Son raporlara göre iki şirket, Blockchain teknolojisinin benzeri görülmemiş özelliklerini getirerek güvenlik ve ödeme anlaşması gibi karmaşık ancak stratejik açıdan önemli alanlarda ortak çabalarını gösterecek. Bloom Technology ekibi, bir etkileşim sırasında çevrimiçi oyun dünyasının bir dizi tehdit ve güvenlik açığı altında toplandığını belirtti. Bu potansiyel riskler arasında hizmet reddi saldırıları veya bir sunucunun trafiğini kesintiye uğratma girişimleri yer alıyor.

Ekip, Blockchain teknolojisinin, oyun ekosistemini engelleyebilecek bu riskleri karşılamak için mükemmel bir çözüm olabileceğinden emin.

Bloom Technology’nin CEO’su Lee Sang-Youn:

“Önceki Blockchain çözümlerinden farklı olarak, teknolojimiz bilgi işlem gücü ve sabit disk kapasitesi açısından oyun hizmetlerini olumsuz etkilemez. Bluside ile işbirliği yaparak, yolda yeni bir iş modeli bulacağız.”

Bloom Technology, Blockchain ağındaki işlemlerin hızını artırmak için Locus Chain adlı yeni bir teknolojik çözüm geliştirdi. Firma geçen yıl halka açık bir test gerçekleştirdi ve platformun 1 saniye içinde işlemleri gerçekleştirebildiğini gösterdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu