Blockchain HaberleriSon Dakika

Uruguay Hükümeti Blockchain Platformunu Değerlendiriyor

Sponsorlu İçerik

Açık kaynaklı Blockchain platformu Aeternity‘den yakın zamanda Uruguay hükümeti ve Universidad ORT Uruguay tarafından 7 zorluğu çözerek Blockchain teknolojisinin gerçek dünyadaki kullanımını kanıtlaması istendi.

Açık kaynaklı Blockchain platformunun; Uruguay Tarım Bakanlığı, Havaalanı gümrüksüz bölge, Zonamerica, Hükümet gazetesi, El Observador ve Uruguay Elektronik Bakanlığı için hükümet ajansı Agesic tarafından ortaya atılan zorlukları çözmesi istendi.

Uruguay hükümeti tarafından önerilen 7 gerçek dünya zorluğu, sürdürülebilir sebzelerin üretim zincirinin izlenmesi ve benimseyen insanların Blockchain teknolojisini kullanarak kökenlerini izlemelerine yardımcı olmayı içeriyor. Herhangi bir spor takımının veya futbol kulübünün, güvenlik ve ölçeklenebilirliği sağlamak için Blockchain ile uygulanan kendi kripto para birimine ve dijital ticaret kartlarına sahip olması. Diğer zorluklar arasında lojistik, endüstriyel tarım ve medya yer alıyor. Tüketiciler ve üreticiler arasında şeffaflık olmasını istiyor.

Hükümetin ortaya koyduğu zorluklar iddialı, ancak Blockchain teknolojisi bu sorunları çözme potansiyeline sahip.

Aeternity Blockchain‘in CEO’su Pablo Coirolo, her zaman en ileri seviyede kalmaya ve Blockchain teknolojisiyle ilgili gerçek sorunları çözmek için yeni yollar bulmaya çalıştıklarını söyledi. Bu projelerde çalışmanın, Blockchain çözümlerinin derinliğini ve genişliğini sergilemelerine izin verdiğini, Güney Amerika ülkesinde uyguladıkları şeyi almanın ve bu teknolojiyi kullanarak sorunlara küresel çözümler sunmanın heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu