Blockchain Haberleri

VeChain, Alman hükümeti tarafından tanındı!

Sponsorlu İçerik

Almanya’nın Federal Bilgi Güvenliği Ofisi (BSI) tarafından yayınlanan bir çalışmada VeChain, akıllı tedarik zinciri yönetimi için 300 Blockchain projesinin arasında incelendi. Çalışma, pazar analizinin bir parçası olarak 300 Blockchain projesinin güvenliğini incelemeyi ve değerlendirmeyi amaçladı.

Çalışma ayrıca değerlendirilen projeler için olası uygulama alanlarını belirlemeye çalıştı. Çalışmadaki 4 kriter; Blockchain piyasada, güvenlik olaylarının miktarı, güvenlik ve değerlendirebilirlik.

Tanınmış Blockchain’ler arasında VeChain, Corda ve EOS

Çalışma, incelenen 300 projenin 8’ini tanıdı. VeChain‘e ek olarak, Corda ve EOS da 8 projenin arasında. Çalışma, Corda‘nın sağlıkla ilgili uygulamalar geliştirmek için kullanılabileceğini belirtti. Öte yandan EOS, merkezi olmayan uygulamaların oluşturulmasına izin veren bir teknoloji ve 3 milyar dolarlık piyasa değerinden dolayı tanındı. Bu, EOS‘u pazarda son derece önemli hale getiriyor.

VeChain hakkında, teknolojisinin Ethereum‘a benzediğini ve çok çeşitli pratik uygulamalar sunduğunu belirtiyor:

”VeChain, belirli ürünler hakkında bilgi depolayabiliyor. OriginTrail’in aksine, VeChain çok daha yüksek bir piyasa değerine sahip ve çok sayıda büyük şirket tarafından destekleniyor. VeChain ve OriginTrail çalışmaları ile “Tedarik Zinciri Yönetimi” uygulama alanı ele alıyor.”

Rapor VeChain, EOS ve Corda‘nın açık kaynak kodunu inceledi, statik kod analizi gibi otomatik analiz araçlarını kullandı ve kodun güvenlikle ilgili bileşenlerini manuel olarak kontrol etti.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu