Blockchain Haberleri

VeChain, Coronavirüs ile Mücadelede Yerini Aldı

Sponsorlu İçerik

Coronavirüs salgını, kripto para pazarına, ekonomiye ve dünya çapındaki insanlara sert vurdu. Bu olağanüstü durum dünyayı bir araya getirdi. Birçok kripto para şirketi ve yardım kuruluşu fon yaratma kampanyalarını başlattı. Real Items ve VeChain de coronavirüs ile mücadelede yer alıyor.

Sahtecilik maalesef solunum maskeleri ve cihazları gibi hayati ürünlerde de görülüyor. Bunu önlemek için, Real Items günde 200.000’den fazla solunum maskesi üretiyor ve VeChainThor‘un Blockchain teknolojisini kullanarak maskelerin gerçekliğini doğruluyor. Şubat ayının sonunda Real Items, VeChainThor merkezli pazarı başlattı. Sunulan tüm ürünler, ürünlerin orijinalliğini onaylayan ve ürünün kökeni ve üretim yeri hakkında daha fazla bilgi içeriyor.

Real Items, bir sonraki ürününün Tricol Group üreticisinden solunum maskeleri olacağını ve şirketin VeChain ile işbirliği içinde coronavirüsle mücadelede dünyanın dört bir yanındaki insanları destekleyeceğini duyurdu. Şirket, VeChain‘den bir NFT çipi uygulayarak günde 200.000 solunum cihazı üretme ve ürünlerin orijinalliğini doğrulama kapasitesine sahip.

ABD, Dossier Health’teki Kıdemli sağlık görevlisi Roger Lee, Amerika Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç İdaresi’nin (FDA), Çin menşeli KN95 maskelerinin daha ucuz olması nedeniyle ithalatını onayladığını açıkladı.

Real Items bu açıklamayı Twitter’da paylaştı ve şirketin dijital olarak sertifikalı KN95 solunum maskeleri ürettiğini ve N95 maskelerinin yüksek kalite standartlarını karşıladığını doğruladı. Alıcılar ve kullanıcılar için önemli olan ürünlerin orijinalliğini doğrulamak.

Bu nedenle, solunum maskesinin ambalajı üzerindeki bir QR kodu VeChain Pro uygulaması ile taranabiliyor; orijinal olup olmadığı, üretim yeri, zamanı ve ayrıca hangi belgelere sahip olduğu gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu