Juventus’un Taraftar Tokeni Kullanıma Hazır

İtalya’nın en büyük futbol kulübü Juventus, 400 milyondan fazla taraftarına oy kullanma ve kulüb hakkında karar verme yetkisi veren taraftar tokeni kullanıma hazır.

Juventus, $ JUV tokeni için spor ve eğlence odaklı Socios.com ile ortaklık kurdu. Juventus’un hayranları tokenleri Socios.com’un uygulamasıyla satın alabilir, belirli kulüp kararlarında oy verme ve ödüller kazanma hakkına sahip olabilirler. Yalnızca $ JUV tokeni olan taraftarlar oy kullanabilir. $ JUV şu anda yaklaşık 2 € (2.2 $) biri fiyatı fiyatlandırılıyor.

Örneğin, taraftarlar, Juventus‘un Allianz Stadyumu’nda her gol attığında çalınan Chelsea Dagger’ın yerine hangi şarkının geçmesi gerektiğine karar vermek oy kullanabilir. Fanların seçebilecekleri dört seçenek var: Blink 182 – All The Small Things, Blur –  House of Pain – Jump Around, ve P.O.D – Boom.

Juventus’un gelir müdürü Giorgio Ricci:

 “Socios.com tarafından platformunda aktif hale getirilen, dünyadaki hayranlarımızla etkileşime girmenin yeni bir yolunu açan ilk Kulüp olmaktan gurur duyuyoruz.’’

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Exit mobile version