ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Milyon Dolarlık Poliçe, BTC Ve ETH Sahiplerini Kapsıyor

Sponsorlu İçerik

Varlıklarını korumanın bir yolunu arayan bireysel Bitcoin, Ethereum ve kripto para sahipleri, sistem arızası veya hacklenme gibi fonların kaybı ile sonuçlanan durumlarda 1 milyon dolara kadar otomatik bir poliçe sağlama seçeneğine sahipler.

İngiltere merkezli bir risk yönetimi sağlayıcısı olan Coincover, Civic cüzdan kullanıcıları için Lloyd’s of London aracılığıyla yeni bir poliçe sunuyor. Civic’in dijital cüzdanına kaydolan kullanıcılar otomatik olarak poliçeye dahil edilecekler.

Coincover‘e göre, teklif Civic’in sıcak cüzdanı için koruma sağlayacak. Sıcak cüzdanlar tipik olarak alım satımlar, alımlar ve havale ödemeleri de dahil olmak üzere kripto para işlemlerini yapmak için kullanılıyor.

Sıcak cüzdanlar internete bağlı kalarak (online çalışan), uzun süreli kripto varlıkları çevrimdışı olarak koruyan soğuk depolama çözümlerinin aksine, potansiyel bilgisayar korsanlarına maruz kalırlar.

Coincover, kayıplara karşı cüzdan başına 1 milyon dolara kadar kapsama alanını garanti ediyor. Civic CEO‘su Vinny Lingham, yeni kapsamının sıcak cüzdanlar için sektörde bir ilk olduğunu söyledi.

Coincover tarafından yapılan açıklamaya göre:

“Coincover para yatırma koruma garantisi (Coincover Deposit Protection Guarantee) olan bir işletmenin, müşterilerinin cüzdanlarındaki paralara kalıcı olarak erişememelerine yol açan sistem arızası veya veri kaybı nedeniyle operasyonları durdurması durumunda program müşteriler adına fonlara erişim sağlayacak ve kurtaracak.”

Vinny Lingham:

“Civic artık kripto varlıklarını korumak için tüm kullanıcılarımıza ücretsiz olarak 1 milyon dolar dijital para sigorta poliçesi sunan ilk ve tek velayetsiz kripto para sıcak cüzdanı.”

Bitcoin, Ethereum ve kripto para girişimcileri, tüketicilere dünya çapında değer taşımak ve varlıklarının değerini matematik ve kriptografiye dayanarak korumak için yeni bir yol sunarak ana kullanıcılarını çekmek için bir baskı yapıyorlar.

Civic’e göre:

“Coincover ile Civic ittifakı ve kripto para koruma garantisi, Coincover ve Civic tarafından tüketicilere kripto para alanına daha fazla sayıda girerken gönül rahatlığı sağlamak için sürekli çaba gösteriyor. Zamanlama daha uygun olamazdı. Dünya ekonomisi hızla değişiyor ve hükümetler, faiz oranlarının neredeyse sıfıra indirilmesi de dahil olmak üzere küresel piyasaları istikrara kavuşturmak için acil önlemler aldı. Ekonomik türbülansta dolaşan kripto para sahipleri için, Coincover kripto para koruma garantisine sahip bir Civic Cüzdan için ek bir koruma katmanı sağlıyor.”

Civic, özel beta sürümünü önceden kayıtlı kullanıcılar listesine sunuyor ve ürünün gelecek sürümlerinde yeni özellikler duyurmayı planladığını söylüyor. Cüzdan, kullanıcıların uygulamada doğrudan bir banka hesabına bağlayarak Bitcoin, Ethereum ve stabilcoin USDC dahil olmak üzere dijital para birimlerini depolamasına ve satın almasına izin verecek. Belirli bölgelerdeki kullanıcılar, kullanıcı adı veya adresler aracılığıyla diğer Blockchain cüzdanlarına kripto para ve fiat para gönderebilecekler.

Şirket, bir kullanıcının telefonunu kaybetmesi durumunda cüzdanlarına kolayca erişebileceğini de belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu