ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto Para Kabul Eden Seyahat Şirketleri

Sponsorlu İçerik

Bitcoin ve diğer kripto paraları kullanarak, araç kiralama, otel rezervasyonları ve uçak bileti ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kripto paralar yavaş yavaş dünya çapında seyahat edenler için güvenli ve uygun bir ödeme seçeneği olduğunu kanıtlıyor.

 Kripto Para Kabul Eden Seyahat Şirketleri ve Hava Yolları

Cheapair

Cheapair, kripto para kabul eden hava yolları arasında. 2013’ten beri kripto para ödemelerini kabul etmeye başlayan şirket, seyahat endüstrisine öncülük ediyor.  Cheapair’i tercih eden müşteriler, otel konaklamaları ve uçak biletleri için Dash, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) kullanarak ödeme yapabilirler.

Web sitesini kullanarak, dünyanın dört bir yanındaki 200.000’den fazla otelde oda rezervasyonu yaptırmak için kripto paraları kullanabilir ve herhangi bir seyahat uçuşu için koltuk rezervasyonu yapabilirsiniz. Cheapair.com, kripto para sahiplerinin seyahat giderlerini karşılamak için varlıklarını kullanmalarına olanak tanıyor.

aBitSky

Bitcoin kullanarak seyahat etmek istiyorsanız, o zaman bu web sitesi kesinlikle kontrol etmeye değer. Çevrimiçi portal, müşterilerin son dakika fırsatları ve otelleri aramalarını ve dünyanın herhangi bir yerinden uçak bileti rezervasyonu yapmalarını sağlıyor. Firma Litvanya‘da kayıtlı olmasına rağmen, müşteriler BTC ödemelerini herhangi bir yerden yapabilirler.

Web sitesi, ziyaret etmek istediğiniz çok sayıda yere erişmek için kullanımı kolay bir arayüze sahip. Ayrıca, yolcuların Bitcoin ile seyahat etmenin yanı sıra ödemelerin nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri özel bir sayfaya sahip.

Travala

Travala, müşterilere dünya genelinde 2.000.000‘den fazla tesis ve otel için oda ayırma şansı sunan bir başka kripto para seyahat sitesi seçeneği. Web sitesinde, 80.000‘den fazla küresel hedefe sahip olduğunu ve çoklu ödeme yöntemlerini destekleyebileceğini iddia ediyor.

PayPal ve büyük kredi kartları gibi normal ödeme yöntemlerinin yanı sıra, LTC, BCH, ETH ve BTC gibi sayısız kripto parayı destekliyor.

airBaltic

Bitcoin kullanarak seyahat etmek için yolcuların 50’den fazla yere uçuş rezervasyonu yapmalarını sağlayan diğer seyahat acentesi olan firma airBaltic. Merkezi Letonya‘da bulunan bu havayolu şirketi BTC ödemelerini 2014 yılında kabul etmeye başladı.

BTC ödemelerini işleme koyabilmesi için BitPay tarafından sağlanan hizmetleri kullanan şirket, müşteri tarafından tamamlanan her BTC ödemesi için “madenci ücreti” eklediğini bilmenizde fayda var. Kullanıcılar QR kodu tarayarak ücreti ödeyebilirler.

Bitcoin.Travel

Adından da anlaşılacağı gibi, bu web sitesi Bitcoin ve çeşitli kripto paraları kabul ediyor. Web sitesini kullanarak, Sydney, New York, Tokyo ve Londra gibi yerler de dahil olmak üzere, dünyanın çeşitli yerlerindeki turlar, uçuşlar, kiralık yerler ve otellere kripto para kullanılarak seyahat edebilirsiniz.

Ana şirketi Polonya‘da. 2011 yılında faaliyete başladı ve şu anda DOGE, BCH, DASH, BTC, LTC, ETC ve ETH de dahil olmak üzere toplam 7 kripto para birimini kabul ediyor.

BTCtrip.com

Merkezi New York‘ta bulunan seyahat acentesi, kripto para topluluğu için seyahat web sitesi olarak kendisini düzenli olarak pazarlamaktadır. Ajans 2013 yılında Yamil Alis ve Martin Fernandez tarafından kurulmuştur. Dash, Litecoin, Dogecoin ve Bitcoin gibi çeşitli kripto para seçenekleriyle ödeme kabul ediyor.

GoCoin ve BitPay gibi farklı cüzdanlar, acenteye yapılan tüm kripto para ödemelerini işler. Hedeflerin listesi geniş ve kapsayıcı. Ajans ayrıca, kullanıcıların kalkış ve tercih edilen iade tarihleri dahil olmak üzere tercih ettikleri varış noktalarını görmelerini sağlayan sezgisel ve kullanıcı dostu bir web sitesine sahip.

Yukarıda açıklanan seyahat web sitelerinin listesine dayanarak, seyahat endüstrisinin diğer sektörlere kıyasla Bitcoin ve kripto para ödemelerini benimseme konusunda hızlı olduğu açıktır. Dijital varlık ödemelerini kabul eden seyahat acentesi sayısı artmaya devam ettikçe, acentelerle iş yaparken dikkatli olunması gerekmektedir. Herhangi bir web sitesi veya ajansla çalışmadan önce gerekli özen gösterilmelidir. Bir ödemeyi tamamlamadan önce her portalın doğruluğunu onaylamak için geçmişini ve çevrimiçi bir arama yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu