Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

AAX, LSEG İş Ortağı Platformuna Katıldı!

Sponsorlu İçerik

Çeşitli dijital varlıklarda tezgah üstü, spot ve vadeli işlemler sunan kısa süre önce piyasaya sürülen bir kripto borsası olan AAX, bugün Londra Menkul Kıymetler Borsası Grubu’nun (LSEG) İş Ortağı Platformuna katıldığını duyurdu.

AAX ve LSEG arasındaki mevcut teknoloji ilişkisi üzerine Partner Platform binasına katılan ilk kripto para birimi borsası oldu. Kasım ayında, LSEG Millennium Exchange eşleştirme motorunu AAX‘i, ticaret çözümünün ilk bulut tabanlı 24 saatlik ortam uygulamasında kullandı.

LSEG’nin İş Ortağı Platformu, AAX’e, hizmetlerini genişletme ve finansal hizmet işlemlerini desteklemek amacına yönelik bir ağ altyapısı olan LSEG’in Küresel İnovasyon Ağı üzerinden Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’daki kurumsal müşterilere ulaşma olanağı sunacak.

Aynı zamanda yatırım firmaları, satış tarafı aracılıkları, veri ve teknoloji satıcıları basitleştirilmesi ve yerleşik sürecini hızlandırarak, LSEG mevcut bağlantıları üzerinden doğrudan AAX’a erişim olanağı LSEG’e bağlı müşteri topluluğuna sunuyor. Kurumsal sermayeye bir cryptocurrency döviz ticaret platformu sağlamada önemli bir adımı temsil ediyor.

LSEG Global İşletme Hizmetleri Grubu Başkanı Nigel Harold:

“AAX’i LSEG Partner Platform’a davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yenilikçi girişime katılarak, AAX dijital varlık alım satım borsası, global müşteri ağımızı ve kritik bağlantı altyapımızı kullanarak, iş ortaklarının finansal uygulamalarını ticaret topluluğuna yaklaştırması için LSEG’in kapsamlı deneyiminden yararlanabilir.”

Hem perakende hem de kurumsal yatırımcılara hizmet vermek üzere Nisan 2018’de kurulan AAX, bu ayın başlarında platformunu başlattı ve bugün Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda canlılığı işaretleme etkinliği düzenledi.

AAX CEO’su Thor Chan:

“Hem kurumsal yatırımcılar için hem kullanımı kolay hem de perakende alım satım yapanların erişebileceği bir alışveriş kurmayı, kurumsal yatırımcılar için yasal düzenlemelere, uyum ve performans gereksinimlerini karşılayacak kadar hızlı ve sağlam olmaya karar verdik. Londra Menkul Kıymetler Borsası Grubu ile olan ilişkimizdeki bu ileri adım, kurumsal müşterilerin platformumuza yerleştirilmesini kolaylaştıracak ve hem AAX hem de kripto endüstrisi için büyük bir adım atılacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu