ManşetNedir? Nasıl? Neden?

ABD’nin başkenti, kriptoyu ödeme aracı olarak kabul etti

Sponsorlu İçerik

ABD’nin başkenti Washington D.C. şehrin avukatları için kripto paraları yasal ödeme aracı olarak kabul edileceğini açıkladı.

Bir zamanlar karanlık para olarak kabul edilen kripto paralar yıllar içinde gelişti. Daha önce, insanlar kripto paralarla, yasal olmayan dark web’de bulunan öğelerin satın alınmasıyla ilişkilendiriliyorlardı. Şimdi, bu sanal varlıklar yaygın bir şekilde ödeme aracı olarak kullanılıyor. İnsanlar geleceğe yönelik birikimlerini bile kripto paralarla yapmaya başladılar.

Avukatlar kripto paralarla ödeme alabilecekler

Artık kripto paralar, yavaş yavaş yasal ücretler olarak kabul ediliyor. ABD’nin başkenti Washington D.C. şimdi avukatlarının kripto paralarla ödeme kabul etmelerine izin veriyor.

Washington D.C., kripto paraların yasal ücretler olarak kullanılmasına izin veren dördüncü şehir oldu. Kuzey Carolina, New York ve Nebraska yasal ücret olarak kripto paraları kabul ettiler. D.C., bunun “avukat-müvekkil ilişkisinin güvene dayalı doğasını” sergilediğini bildirildi.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
.

Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!
.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu