ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bakkt’dan 300 Milyon Dolarlık Finansman Turu!

Sponsorlu İçerik

Öne Çıkanlar:

  • Bakkt yeni bir fonlamada 300 Milyon Dolar Finansman sağladı.
  • Yatırımcılar arasında Intercontinental Exchange, Microsoft’un M12, Goldfinch Partners, Pantera Capital yer alıyor.
  • Firma ayrıca yeniden tasarlanan bir web sitesini de tanıttı.

Bakkt, sabah yaptığı duyuruya göre B serisi bir fonlamada 300 milyon dolarlık finansman topladı.

Fonu destekleyenler arasında Intercontinental Exchange, Microsoft’un M12, PayU, Boston Consulting Group, Goldfinch Partners, CMT Digital ve Pantera Capital yer alıyor.

Bakkt CEO’su Mike Blandina:

B Serisi finansmanımızın tamamlanması ve Bridge2 Solutions‘ın yakın zamanda satın alınması ile, Bakkt şimdi 350 çalışanlarından oluşan bir ekip ve en büyük ABD hava yollarından ikisi de dahil olmak üzere en iyi 10 finansal kurumdan 7’si ve 4.500’den fazla sadakat ve teşvik programına güç vermektedir.

Bakkt, tüketici merkezli uygulamasının “bu yaz” başlatacağını belirtti.

Blandina:

“Bakkt uygulaması bu yaz başladığında yaklaşık 1 trilyon dolarlık dijital varlıkların kilidini açma potansiyelimizden heyecan duyuyorum.”

Blandina, Bakkt’ın uygulamasının, havayolu milleri, ödül puanları ve oyun verileri gibi şeyleri kapsayan “dijital varlıklar” teriminin geniş bir görünümünü alacağı fikri üzerine inşa edildiğini vurguladı.

Bakkt uygulaması bitcoin de dahil olmak üzere tüm bu varlıkları tek bir dijital cüzdanda toplama imkanı verecek. Alışveriş ve nakite dönüştürmek içinde uygulamanın kullanılmasına olanak tanıyan Bakkt, kripto para ile alışverişin gerçekleşmesine ışık tutuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu