ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bakkt’ın Kardeş Şirketi eBay’i Satın Almaktan Vazgeçti!

Sponsorlu İçerik

ICE, yatırımcılarla yapılan işlemler konulu konferans görüşmesi sonrasında eBay’i satın almak için stratejik planın sona erdiğini açıkladı.

Uluslararası Borsa (ICE), yatırımcılar protesto ettikten sonra eBay‘i satın almaktan vazgeçti. 6 Şubat’ta ICE, yatırımcılarla yapılan işlemler konulu konferans görüşmesi sonrasında eBay’i satın almak için stratejik planın sona erdiğini duyurdu.

EnKritpoHaber‘in daha önce duyurduğu gibi ICE, e-ticaret devine eBay’e 30 milyar doların üzerinde teklif yapmıştı.

ICE Çarşamba günü, bir tüketici sadakati çözüm sağlayıcısı olan Bridge2 Solutions‘ı almayı kabul ettiklerini açıkladı. Satın alma işleminin ardından ICE Bakkt, ana şirketinden Bridge2 Solutions satın almak için B Serisi fonlama turundan fon kullanmayı planladı. ICE CEO‘su Bakkt’ın şirket alımından sonra, aynı gün 10 milyar doların üzerinde bir pazarın açılacağını duyurdu. Bakkt CEO‘su şirketin Bridge2 Solutions‘ın bankalar ve mağazalarla olan ilişkilerini yeni ürün geliştirme için kullanacağını söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu