ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance; Apple, Microsoft ve MicroStrategy Tokenize Hisselerini ekliyor

Sponsorlu İçerik

Binance kullanıcıları yakında büyük şirketlerin (MicroStrategy, Apple ve Microsoft) performansının takiben üç hisse senedi daha alıp satabilecekler.

Binance, en yeni ürünü olan hisse senedi tokenlerini piyasaya sürdükten birkaç hafta sonra portföyünü MicroStrategy, Apple ve Microsoft hisseleriyle genişletmeye karar verdi. Üç yeni eklenti Nisan ayı sonunda yayınlanacak.

Binance MSTR, AAPL ve MSFT listeliyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Stock Tokens( Tokenize Edilen Hisse Senetleri) adlı yeni bir hizmet başlattı. Binance, Alman yatırım şirketi CM-Equity AG ve İsviçre’nin Digital Assets AG ile ortaklık kurarak, hisselerin bir temsili olan tokeni sıfır komisyon ile takas gerçekleştirmesini sağlayan sistemini tanıttı.

Girişim, önce Tesla (TSLA) ile başladı ve borsa, Coinbase‘in hisselerini (COIN) şirket halka açıldıktan kısa bir süre sonra bu sisteme ekledi. Bugün erken saatlerde Binance, üç yeni hisse senedi tokenini ekleyeceğini duyurdu.

Bunlar, ABD’nin uluslararası teknoloji devi Apple‘ın (AAPL) hisseleri, Microsoft (MSFT) ve Michael Saylor’un iş zekası devi MicroStrategy‘nin (MSTR) hisseleri. Aşağıdaki şekilde listelenecekler:

  • Microstrategy (MSTR/BUSD) 26.04.2021 16:30
  • Apple (AAPL/BUSD) 28.04.2021 16:30
  • Microsoft (MSFT/BUSD) 30.04.2021 16:30

Binance Hisse Senedi Tokenlerinin belirli kısıtlamalarla geldiğini belirtmekte fayda var. Yalnızca ABD market ticaret saatlerinde işlem yapılabilecek ve Türkiye kullanıcıları için henüz aktif değil.

MicroStrategy’nin kripto endüstrisine bağlantısı

Microsoft ve Apple‘ın kripto para alanı ile derin bir ilişkisi yok, bu nedenle Binance‘a eklenmeleri popülerliklerine ve dünyanın en büyük şirketlerinden ikisi olmalarına bağlanabilir. Öte yandan, MicroStrategy endüstride ve özellikle bitcoin‘de çok derin.

NASDAQ listesinde yer alan şirket, geçen yıl Ağustos ayında 200 milyon doların üzerinde BTC aldığını duyurdu. O zamandan beri, MicroStrategy kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, toplamda 2 milyar doları aşan çok sayıda sık sık satın alım gerçekleştirdi.

Saylor, lider kripto para biriminin en sesli savunucuları arasında yer aldı. Yönetici, diğer firmaların CEO’larını bitcoin‘in yararları hakkında eğitmeyi amaçlayan büyük bir konferansa ev sahipliği yaptı.

Son olarak Saylor, The Great Debate adlı online bir görüşmeye katıldı. O ve tanınmış bir altın destekçisi olan Frank Guistra, BTC‘nin değerli metalden daha iyi bir yatırım aracı olup olmadığını tartıştılar.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu