ManşetNedir? Nasıl? Neden?
Trend

Binance, CoinMarketCap’i Satın Aldı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, dünyanın en büyük kripto para veri izleme sitesi CoinMarketCap‘i satın aldığını resmen açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao:

“CoinMarketCap’in temel DNA’sı, bütünlüğünden özgürlük, şeffaflık ve kullanıcı odağı değerine kadar Binance’ın etik ve kültürüyle güçlü bir şekilde uyumlu. Ortak vizyonumuz, sektördeki şeffaflığı daha da artırmak ve aşılamak için bu satın alma ile güçlendirilecek. Bu, ortaklaşa kripto para altyapı sağlayıcıları olarak ve hizmet ederek birbirimizin güçlü yönlerini geliştirmemizi sağlayacak.”

Satın almanın bir parçası olarak, CoinMarketCap kurucusu Brandon Chez, şirketi yönettikten yedi yıl sonra ailesine odaklanmak için CEO olarak istifa ediyor, ancak danışman olarak kalacak. CoinMarketCap‘in şu anki Strateji Sorumlusu Carylyne Chan geçici CEO olarak seçildi.

CoinMarketCap kurucusu Brandon Chez:

“Sektörde CoinMarketCap’i elde edebilecek tüm ekipler arasında Binance’ın en iyi seçeneklerden biri olduğuna inanıyorum. Onlar defalarca, kullanıcılarına önem verdiklerini ve en zorlu zamanlarda bile onlar için en iyisini yapacaklarını gösteren bir ekip. Bu ruh, CoinMarketCap’teki kendi kullanıcı odaklı felsefemizde yansıtılmaya devam edecek.”

Carylyne Chan:

“2013’teki mütevazi başlangıcımızdan bu yana, listelediğimiz projelerin veya borsaların sansüründen ve değerlendirilmesinden kaçınarak kullanıcıların verilere dayanarak kendi kararlarını vermelerini tercih ederek tarafsız kalmaya olan bağlılığımız hakkında halka açık olduk. Binance ekibinin, önyargısız olarak metodolojimize uymaya devam edebilmemizi sağlama konusundan dolayı çok memnunuz. Birçoğu için, CoinMarketCap endüstrimizin açılış sayfası ve Binance gibi, topluluğunu kullanıcı güveni üzerine kurmuştur. CoinMarketCap’ı, kullanıcıları ve küresel toplumu için yenilikçi, faydalı ürünler geliştirmeye devam etmesini sağlamayı planlıyoruz.”

Her iki işletme de, ürün ve hizmetlere yönelik kullanıcıya özel bir odaklanmayı sürdürerek bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. 400 milyon dolarlık bir söylenti fiyatına rağmen, her iki taraf da satışın maliyetini teyit etmedi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu