Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Binance, Latin Amerika’ya Açıldı!

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Latin Amerika‘daki hizmetlerini genişletiyor. Binance, büyük dijital varlık yerleşim ağı olan Latamex platformu ile ortaklığını duyurdu ve Latin Amerika için doğrudan kripto paraların alımına izin verecek.

Binance, Latin Amerika pazarı için özel olarak tasarlanmış Latamex adlı bir fiat ağ geçidi platformu başlattı. Kullanıcıların kolayca fiat para ile kripto para alım-satımını sağlayacak ve ilk Arjantin ile Brezilya‘daki müşterilerine hizmet verecek. Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve BUSD‘de dahil olmak üzere piyasa değeri ile en büyük kripto para birimlerinin bazılarını satın almak için Arjantin Pezosu (ARS) ve Brezilya Reali (BRL) kullanabilecekler.

Nüfusun yaklaşık %50‘si banka kullanmadığı için, konuyla ilgilenen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Latin Amerika’da kripto para birimlerine ihtiyaç olduğunu söylüyor. Latamex’in artan talebi karşılayabileceğine ve platformun daha fazla benimseme için doğru bir hareket olduğuna inandığını söylüyor.

“Kripto endüstrisi hala erken aşamalarda ve dünyanın parasının çoğu hala fiat’ta. Fiat ağ geçitleri oluşturmak, ekosistemi büyütmek, benimsenmeyi artırmak ve daha fazla kullanıcıya kripto para tanıtmak için şimdi ihtiyacımız olan şey.”

Settle ağının kurucusu ve CEO’su Pablo Orlando, LATAM’ın Blockchain ve kripto para kabulü ihtiyacını doğruladı.

“Latin Amerika, Blockchain ve kripto paraların benimsenmesi için en büyük ihtiyaçlardan birini ve kullanım örneklerini gösterdi. Binance ile ortaklık, Latin Amerika kullanıcıları için birlikte fiat ağ geçitleri açmamızı ve bölgedeki finansal özgürlüğü sağlamak için daha geniş kabul görmemizi sağlayacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu