ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance Smart Chain, Ethereum’un Günlük İşlemini %600 oranında Aştı

Sponsorlu İçerik

Bir borsa olarak Binance, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı ile tüm kripto sektöründe en popüler olanlardan biri. Binance Smart Chain aynı zamanda sektördeki en saygın blok zinciri ağlarından biridir ve dijital varlıkların yanı sıra blockchain uygulamalarının formülasyonu için kullanılabiliyor. Ağ, üzerine inşa edilen uygulamalar açısından hızlı işlem süresi ve çok yönlülüğü ile tanınmaktadır.

Geçtiğimiz hafta, platformunda tokenize edilmiş hisse senetlerini desteklediğini duyurduğu için Binance açısından bir bütün olarak iyi geçti. Bu aynı zamanda, günlük işlemlerde Ethereum‘u geçtiği için Binance Smart Chain açısından da iyi bir hafta oldu.

Binance Smart Chain uçuşa geçti

22 Nisan 2021 itibarıyla Binance Smart Chain, Ethereum’un günlük işlemlerini %600 oranında aşarak, Ethereum’un 1,5 milyon işlemine kıyasla 9 milyon işlemi gerçekleştirdi.

Binance Smart Chain Günlük İşlem Tablosu

Bu, yalnızca ağ için muazzam işlem hacmi nedeniyle değil, aynı zamanda Ethereum’un merkezi olmayan finans için en iyi blok zincirlerinden biri olduğu gerçeği nedeniyle de önemli durumda.

Ethereum özellikle DeFi alanında geçerli, çünkü en büyük DeFi platformlarının çoğu Ethereum’a monte ediliyor. Bununla birlikte, Binance Smart Chain’in DeFi ekosistemindeki TVL, 66 milyon benzersiz adresle 34 milyar dolara ulaştığı için yetişiyor gibi görünüyor.

Binance Smart Chain, dApp sektöründe de şaşırtıcı bir şekilde EOS‘u devirdi. Görünüşe göre BSC(Binance Smart Chain) ekosistemi, çeşitli blokchain alt bölümlerinde en iyi isimlerden biri olma yolunda ilerliyor ve yeni başlıyor gibi duruyor.

Binance Smart Chain‘deki ücretlerin mevcut blockchain’lerin birçoğundan 100 kat daha ucuz olması ve bunun içerik üreticiler için büyük bir faktör olması gibi bu büyüme için kredilendirilebilir bir dizi neden var.

Şimdi, Binance Smart Chain, bir milyona kadar günlük aktif kullanıcı görüyor ve bu yıl sonuna kadar devam ederse, BSC, DeFi’nin geleceğine çok iyi bir zemin hazırlıyor olabilir.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu