ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Binance US IOS Uygulaması Yakında Geliyor

Sponsorlu İçerik

Binance US, IOS uygulaması beta test aşamasında. Binance US, IOS uygulamasını aktif olarak tanıtıyor ve kullanıcılarını uygulamayı indirmeye ve denemeye davet ediyor.

Borsa, haber ürünleri, özellikleri ve hizmetleri başlatarak daha fazla müşteri tabanına girmeye çalışıyor. Bir uygulamanın beta test aşaması, son ürün lansmanında, çoğu eksikliğin bu aşamada giderilmesinden dolayı çok önemlidir. Binance’in ABD kolu tüm topluluk üyelerini Binance US iOS uygulamasının deneme aşamasında yer almaya çağırıyor.

Binance US IOS uygulamasının beta sürümü, kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda değerlendirmeye yardımcı oluyor. Son uygulama başlatılmadan önce olası kusurların giderilmesi gerekiyor. Uygulama daha geniş bir kitleye ulaşmadan önce, beta kullanıcıları tüm özelliklerin ve işlevlerin düzgün çalışmasını ve kontrolünü sağlanıyor.

Kullanıcılar, IOS uygulamasını belirli bir süre boyunca kullanacak, verimliliğini analiz edecek, sorunları bildirecek ve uygulamayı bütünüyle değerlendirebilecekler. Detaylı kullanıcı geri bildirimi kesinlikle uygulamanın son sürümünü geliştirmeden önce uygulanacak. Tam sürümden önce, Binance.US hayati işlevlerin kusursuz şekilde çalışmasını sağlayacak. Binance US IOS uygulamasını indirmek için, kullanıcıların ABD borsasının resmi Twitter hesabına kaydolması gerekiyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu