Nedir? Nasıl? Neden?

Binance Vadeli İşlemleri, %85 Oranında Rekor Kırdı!

Sponsorlu İçerik

2019 türev piyasadaki bazı gelişmeleri kaydetti. Kripto türevlerinin büyüklüğü ve erişilebilirliği bu alanı şaşırtıcı bazı rakamlara teşvik etti.

Binance Research‘ün Ocak ayının en son baskısına göre, Binance Futures‘taki hacim aylık %85 Artış kaydetti ve 56 Milyar Dolarlık kalıcı sözleşme piyasalarında işlem gördü.

Kaynak: Binance Research | BTC / USDT’nin daimi sözleşmesinde günlük işlem hacmi [milyar ABD doları]

Ayrıca, platform 14 Ocak’ta en yüksek tek günlük birimlerinden birini kaydetti. O gün, kripto piyasaları yükselirken 3,5 Milyar Dolar değerinde kalıcı sözleşme işlem gördü.

Araştırma raporu ayrıca şunları söyledi:

“Ay boyunca Binance Vadeli İşlemleri günlük ortalama 1,7 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdi.”

Ayrıca Binance Vadeli İşlemleri Açık Faizinde de artış olduğunu gördü. Açık faiz, o zamandan beri başarılı bir şekilde koruduğu 200 Milyon $ ‘a ulaştı.

Yılın başından bu yana, Binance Futures‘a Açık Faiz 31 Ocak itibarıyla 137 Milyon Dolardan 271 Milyon Dolara Yükseldi, yani %98’lik genel bir artış kaydedildi.

Kaynak: Binance Research | Ocak ayında daimi piyasalara toplam açık faiz [milyon milyon USD]

Araştırma raporu ayrıca BTC/USDT’nin daimi pazarlarının en çok yatırım yapılan sözleşme olduğunu belirtti. Bu sürekli piyasanın yükselişi istikrarlı oldu. Binance’e göre, BTC/USDT sürekli pazarı toplam Açık Faizinin %75‘ini domine etti.

Ayrıca, Binance platformundaki altcoin kalıcı pazarlarında Açık Faiz, 1 Ocak’ta 20 Milyon USD‘nin altında olmakla birlikte 75 Milyon USD’yi takdir etti. Bu, tek bir ayda %250‘den fazla bir genişleme anlamına geliyordu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu