ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, Visa Ve Mastercard İşlemlerini Askıya Aldı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, Türkiye dahil toplam 21 ülkede Visa ve Mastercard ile kripto para alım işlemlerini askıya aldı.

Yapılan açıklamada, Visa ve Mastercard ile kripto para alım özelliğinin geçici olarak durduğunu belirten borsa, işlemlerim ne zaman aktif olacağına dair bir açıklama yapmadı.

Visa ve Mastercard işlemlerinin durduğu ülkeler:

Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İsrail, Kazakistan, Kenya, Malezya, Meksika, Nijerya, Peru, Filipinler, Singapur, Güney Afrika, Güney Kore, İsviçre, Tayvan, Türkiye ve Vietnam.

Ayrıca yapılan açıklamada, aşağıda belirttiğimiz ülkelerdeki kullanıcılar hizmeti normal şekilde kullanmaya devam edebilecekler.

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Kıbrıs Cumhuriyeti, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İngiltere ve Ukrayna.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu