Altcoin HaberleriDiğerleriManşetNedir? Nasıl? Neden?
Trend

Binance’da Kritik Hata! Zhao: Fonlar Güvende!

Sponsorlu İçerik

Birkaç kripto para birimi yatırımcısı Binance‘in sipariş ekranlarında bir kaç alım satım çiftini etkileyebilecek bir aksaklık belirledi.

Binance’in Sipariş Defteri Gecikmesi

13 Şubat‘ta, kripto para meraklısı Golden Elohim Twitter’da, hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance‘ın sipariş defterinde büyük bir anormallik gösteren bir video paylaştı.

Elohim‘e göre, QSP/BTC sipariş defteri şu anda zaten gerçekleşmiş olan satın alma emirleri kaldırılmıyor.

Elohim, Quantstamp (QSP) ın fiyatı 139 satoshi olmasına rağmen, platform bu kriptoyu 141 ve 140 satoshi etrafında gezdirdiğini gösterdi.

Golden Elohim‘in çektiği video

Sorun sadece bu kadar değil. Benzer bir sorun başka bir kullanıcı tarafından CHZ / BTC işlem çifti içinde bildirildi.

CHZ / BTC çiftinde görülen hata videosu

Birden fazla geri bildirimin ardından, Binance CEO‘su Changpeng Zhao olayı kabul eden ve fonların güvende olduğunu duyuran bir bildiri yayınladı.

“Bazı işlem çiftleri arasında sipariş defteri ekranında küçük bir gecikme var. Takım üzerinde çalışıyor. Fonlar güvende, ”

Zhao‘nun sipariş defterinin aksaklıklarına değinme hızına rağmen, bir diğer ünlü teknik analist Filbfilb, Binance arayüzünün son zamanlarda çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Aynı doğrultuda, Amsterdam merkezli tam zamanlı bir trader olan Michaël van de Poppe, Zhao‘dan daha fazla ticaret çifti eklemeden önce kullanıcı arayüzünü geliştirmeyi düşünmesini talep etti. Van de Poppe, yüksek trafik sırasında düzgün çalışmadıktan sonra platforma daha fazla kripto para biriminin eklenmesinin bir anlamı olmadığını da sözlerine ekledi.

Analiste göre, bu gecikmeli sorunlar pek çok kişinin “rekt” olmasının nedeni.

Bugün itibariyle Binance, yeni kripto türevleri ticaret platformu Binance Futures‘a 20 kripto para birimi ekledi. Bu dijital varlıkların piyasaya sürülmesi pazara girmek isteyen yatırımcılar için daha fazla fırsat sağlasa da, platformun kötü performansı onlara pahalıya mal olabilir.

Binance ekibinin kullanıcılara daha sorunsuz bir ticaret deneyimi sunmak için platformun istikrarını iyileştirip iyileştiremeyeceğini zaman gösterecek.

Sizde konu hakkındaki görüşlerinizi bize yorum kısmında yazarak iletebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu