ManşetNedir? Nasıl? Neden?

”Bitcoin, Biden başkanlığından çok acı çekebilir”

Sponsorlu İçerik

Efsane trader Peter Brandt, Joe Biden’ın başkanlığının amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin için çok büyük olumsuz sonuçlara yol açabileceğini söyledi.

Brandt, Biden’ın Bitcoin’e çok zarar verebileceği konusunda uyardı

Brandt, Biden‘ın sermaye kazancı vergisini yüzde 39’a ve bazı eyaletlerde yüzde 55’e kadar çıkarma önerisi hakkında, The Wall Street Journal haberinin yer altığı bir tweet paylaştı.

Şu anda, gelir vergisi maksimum yüzde 20 iken, ücretler veya ticari karlar için en yüksek oran yüzde 37.

Biden‘ın önerisi onaylanırsa, yüksek gelirli aileler yatırım planlamalarını altüst olacak ve işletme sahiplerinin çocuklarına aktaracakları çok az şey olacak.

Bay Biden ve Demokratlar başarılı olursa, ortaya çıkan değişiklikler yüksek gelirli haneler için yatırım planlamasını artıracak ve işletme sahiplerinin varlıklarını çocuklarına aktarmalarını zorlaştıracak.

22 Nisan’da Biden‘ın gelir vergisi teklifi haberi Bitcoin‘in 55.000 dolar seviyesinden 48.000 dolar bölgesine çökmesine neden oldu. Ethereum, XRP gibi büyük kripto para birimleri de buna uydu.

Peter Brandt ayrıca bu habere rağmen bir Bitcoin boğası (ve özgürlükçü) olarak kaldığını ve bu tweet’in BTC‘nin ayısal bir görüşünü temsil etmediğini tweetledi. Peter Brandt büyük ölçüde Bitcoin tutmaya devam ediyor.

Kripto para ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu