Nedir? Nasıl? Neden?

BitGo, Yeni Satın Alımını Duyurdu!

Sponsorlu İçerik

Kripto para saklama hizmeti veren BitGo, kripto para portföylerini yönetmek ve vergi yükümlülüklerini izlemek için kurumsal bir yatırımcı platformu olan Lumina‘yı satın aldı.

Anlaşmayı bugün duyuran BitGo, müşterilerinin artık kripto varlıklarının birleşmiş bir görünümü için herhangi bir borsa veya cüzdandan gelen verileri tek bir panoya getirebileceğini söyledi.

Anlaşmanın fiyat detayları açıklanmadı. Lumina, 2018’in sonlarında bir yatırım turunda 4 milyon dolar topladı ve Bain Capital Ventures ve Dragonfly Capital Partners dahil olmak üzere önemli yatırımcılar tarafından desteklendi. Satın alma ile Lumina’nın çalışanları şimdi BitGo‘ya geçti ve Lumina CEO’su Chen Fang, baş ürün görevlisi seçildi.

BitGo, saklama platformunun ötesine geçmek için adımlar atıyor. Bu yılın başlarında, şirket dijital güvenlik alanına genişletmek için token platformu Harbor‘ı satın aldı. BitGo, geçen Ekim ayında, staking altyapısı sağlayıcısı Hedge‘yi de satın almıştı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu