Bitcoin HaberleriNedir? Nasıl? Neden?

Bitmain, Yeni Antminer Modellerini Tanıttı

Sponsorlu İçerik

Bitmain‘in kurucu ortağı Jihan Wu, firmanın amiral gemisi olan Antminer 17 serisinin bir parçası olacak iki yeni modeli Dünya Dijital Madencilik Zirvesi’ne kattığını açıkladı.

Antminer S17 + ‘nın 73 TH / s’lik bir hashate sahip olacağı bildirilirken, güç veriminin % 40 J / TH +% 10 olarak ayarlanacağı bildirildi. Bununla birlikte, T17 +, 64 TH / s’ye varan daha düşük bir karma değere sahip olacaktır, ancak bu modele bağlı verimlilik, 50 J / TH + % 10 gibi oldukça büyük olacaktır.

Jihan Wu‘ya göre, yeni başlatılan bu madencilik makineleri, kripto madenciliğinin “geleceğini” temsil edecek. Wu, daha fazla gelişme firmanın kilit bir hedefi olduğunu ve devam eden araştırmaların, donanım geliştiricilerin güncel kalmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Bitcoin madenciliği oldukça pahalı bir prosedür olsa da, yükseltilmiş cihazların kullanımı, bir bireyin (veya bir grubun) bir sonraki blok zincire sokmak için gereken kriptografik bulmacayı kırma şansını arttırır.

Bu gelişme, Zhan ve Wu arasındaki güç mücadelesinin doruğa çıktığı bir zamanda ortaya çıkt. Micree Zhan birkaç gün önce Jihan Wu tarafından sınırlandı ve Zhan, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak bir önceki görevinden zorla alındığını iddia etti. Micree Zhan, Jihan Wu’ya karşı yasal işlem başlatmayı planlıyor.

Bitmain‘in rakibi olan Canaan, bir hafta önce NASDAQ küresel pazarında yer aldı. Bu madencilik ekipmanı üreticisi ile ilişkili Amerikan Depo hissesi (AD), CAN sembolü altında işlem görmeye başladı. 9 dolarlık başlangıç fiyatından düştü ve 8.25 dolardan işlem görüyor. Canaan’ın İlk Halka Arzında 90 milyon dolar toplayabildi. Bitmain, tüm madencilik cihazlarının % 80’ini oluştururken, halka açık bir şirket değildir. Canaan’ın halka arz gücü, Jihan Wu’nun şu anda elinde bulunduğu pazar payına ciddi bir tehdit oluşturabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu