ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bitnomial, Bitcoin türevleri sunmak için CFTC onayını aldı

Sponsorlu İçerik

2015 yılında kurulan bir kripto para borsası olan Bitnomial, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC, belirlenmiş bir sözleşme pazarı olarak faaliyet göstermek üzere) onay aldı.

Bu, kripto para borsasının artık Bitcoin vadeli işlemleri ve opsiyon sözleşmeleri sunabileceği anlamına geliyor. Bitnomial, marjlı ve fiziksel olarak teslim edilen türevleri listeleyeceğini ayrıntılı olarak açıklayan bir basın bülteni ile haberi paylaştı.

CFTC, onay vermeden önce Bitnomial operasyonlarının yerinde teknik bir değerlendirmesini yaptı.

Bitnomial şimdi 27 Nisan’da başlaması beklenen kullanıcı kabul testine başladı. Şirketin kurucusu ve CEO’su Luke Hoersten, üç aylık vadeli işlemler, mikro vadeli işlemler ve opsiyonlar başlatacağını belirtti. Sözleşmeler %37 marjla işlem görecek.

Bitnomial, kripto para türevleri sunma konusunda CME, Cboe, Bakkt, ErisX ve LedgerX şirketleriyle rekabet edecek. Menkul Kıymetler ve Borsa komisyonuna (SEC) yapılan açıklamaya göre, Bitnomial, geçen Aralık ayında yatırımcılardan 7.5 milyon dolar topladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu