Kripto Para AnalizleriNedir? Nasıl? Neden?

BNB’de boğalar 700 $’lık direnci aşabilecek mi?

Sponsorlu İçerik

Binance Coin fiyatı 520 $ seviyesinin üzerine çıktı ve güçlü yükseliş ivmesi, fiyatı 631 $ direncine taşıdı. BNB, son yedi gün içinde güçlü bir yükseliş ivmesi gösteren yüzde 23‘ün üzerinde bir fiyat artışı gösterdi. Ancak, yükselen bu boğa faaliyeti, bugün erken saatlerde dalgalı bir fiyat hareketine neden oldu.

Daha geniş kripto para piyasası son yedi gün içinde boğa hissiyata sahip ve çoğu büyük kripto para birimi zaman dilimi boyunca kar elde ediyor. Büyük oyuncular arasında Ripple’ın XRP‘i %1.97 ve ADA %3.58 artış kaydetti. Bu arada Bitcoin ve Ethereum %3.78 ve %9.49‘luk bir artış gösterdi.

BNB/USDT için teknik göstergeler

BNB/USDT

Teknik göstergeler karşısında, MACD düşüş eğilimi gösteriyor. Yazının yazıldığı sırada histogram hala kırmızı olsa da, Binance Coin fiyatı, 12.50 işaretinin hemen üzerinde kaldığı için histogramın boyutu önemli ölçüde azaldı. 12-EMA hala 26-EMA‘nın altında işlem görürken, ikisi arasındaki fark göz ardı edilebilir ve herhangi bir zamanda bir geri dönüş gösterebilirler.

RSI, tarafsız bölgeden 1 Mayıs’ta bir saatten kısa bir süreliğine çıktı, ancak sonrasında tarafsız bölgeye geri döndü. Gösterge şu anda 60.00 işaretinin üzerinde işlem görüyor ve aşağı doğru hareket ederek mevcut fiyat seviyesinde düşüş olduğunu gösteriyor. Bu arada, RSI yüksek bir eğimle işlem görüyor ve haber hazırlama anında artan bir satış sinyali veriyor.

Haber hazırlanma zamanında Bollinger bantları geniş; ancak, ayılar piyasadaki ivmeyi devraldıkça kısa vadede birleşecekler. Bu arada, bandın yakınsaması, fiyat 630 $ seviyesinin hemen üzerine çıktıkça BNB fiyatındaki oynaklığın azaldığını gösteriyor. Bununla birlikte, fiyat bandın ortalama çizgisinin üzerinde konsolide olduğundan, bantlar önümüzdeki birkaç mum çubuğu için yukarı doğru eğilecektir.

Genel olarak 4 saatlik teknik analiz, toplam 26 ana teknik göstergenin 14’üyle bir yükseliş hareketini desteklediklerini gösteren bir satın alma sinyali veriyor. Öte yandan, sadece 3 gösterge, düşüş eğilimini gösteren satış sinyalleri veriyor. Bu arada, piyasanın her iki tarafına da destek sağlamayan dokuz gösterge, sınırın üzerinde duruyor.

24 saatlik teknik analizde de aynı şeyler mevcut. Aynı zamanda 26 göstergeden 14‘ü ile bir satın alma sinyali yayınlıyor ve yalnızca dört göstergeye karşı yükseliş hareketi olduğunu gösteriyor. Bu arada, sekiz gösterge tarafsız.

Binance Coin fiyatından ne beklenebilir?

4 Saatlik Grafik

Boğa rallilerine devam eden büyük kripto para birimleri ile BNB‘de fiyatının 700 $ seviyesine yükselmeye devam etmesi bekleniyor. BNB bugün erken saatlerde 670 $‘dan geri çekilirken, Binance Coin fiyatı hala yükseliş hakimiyeti gösteriyor ve yükselmeye devam ediyor.

Sağlanan bilgiler yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu