ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Brad Garlinghouse: Dijital ödemelere olan talep arttı

Sponsorlu İçerik

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple Drop‘un yeni bölümünde, coronavirüs krizinin kolay ve hızlı dijital ödeme seçeneklerine olan talebi nasıl arttırdığını açıkladı.

Brad Garlinghouse:

”Küresel ödemelerde, bu dijital süreç insanların dünyanın dört bir yanındaki sevdiklerine anında para göndermelerini sağlıyor ve şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.”

MoneyGram ve RippleNet kullanıcıları gibi şirketlerin işlem hacminde %40’ın üzerinde artış gördüklerini ve Ripple üyelerinin Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) gibi ödeme çözümlerinin faydalarını tanıdıklarını da ekledi. Ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki merkez bankaları dijital para birimi oluşturma gereğini şimdi daha iyi anlıyorlar.

Geçen yılın sonunda, Fransa Merkez Bankası, Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) teknolojilerinin dijital para birimi için temel oluşturabileceği geniş kapsamlı bir çalışmada sona erdi. Ethereum veya Ripple Blockchain’e dayanan bir çözüm, tokenleştirilmiş bir merkez bankası para birimi kullanarak uçtan uca işlemlere olanak sağlayabilir.

Ripple şu anda Asya sektöründeki varlığını genişletmek için çalışıyor. Bu yılın sonunda, SBI Ripple Asia, Ripple’ın toplam ağ hacminin %50’sini alacak olan ODL ödeme çözümüne tamamen geçmeyi planlıyor.

Diğer kripto para haberleri için enkriptohaber.com/nedirsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu