ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Brad Sherman, Komite Başkanı Oldu!

Sponsorlu İçerik

Bir zamanlar kripto para alanında geniş kapsamlı yasak çağrısı yapan ABD Kongre Üyesi Brad Sherman, Yatırımcı Koruma, Girişimcilik ve Sermaye Piyasaları Alt Komitesi’nin başkanlığına seçildi. Meclis Mali Hizmetler Komitesi yaptığı duyuruda, Sherman‘ın demokratik topluluk tarafından seçildiğini ve kongre üyesi Carolyn Maloney‘nin yerine geçeceğini söyledi.

House Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Kongre Üyesi Maxine Waters

“Yatırımcıların Korunması, Girişimcilik ve Sermaye Piyasaları Alt Komitesi Başkanı olarak gösterdiği liderlikten dolayı Kongre Üyesi Maloney‘ye teşekkür etmek istiyorum. Yatırımcıları koruma çabalarımızda büyük adımlar atmaya devam ederken yeni Kongre Üyesi Sherman ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.’’

Waters ve Sherman, genel olarak dijital para birimlerinin karşıtı olarak blinirler. Maxine Waters, Fakebook’un projesi Libra’dan yola çıkarak her defasında endişelerini ve kripto paraların şirketler tarafından yaratılmasının tehlikeli olabileceğini dile getiriyor. Sherman ise ABD vatandaşlarının kripto para birimi almalarına, madencilik yapmalarına karşı ve sıkı kripto kuralları çıkarma taraftarı.

Yatırımcıların Korunması Alt Komitesi, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunu, New York Menkul Kıymetler Borsası ve Finans Sektörü Düzenleme Kurumu gibi öz düzenleyici kuruluşları denetler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu