Nedir? Nasıl? Neden?

BTSE’den 50 Milyon Dolarlık Plan!

Sponsorlu İçerik

BTSE borsası Bitcoin ve USDT işlemlerine yönelik Liquid ağının platformunda tanıtımı için destek verdiğini açıklamıştı. Hemen sonrasında ise Liquid yardımı ile Bitcoin yan zincirinde yerel token satışını kolaylaştırmaya yönelik planlarını duyurdu.

Raporlara göre, borsa dijital token için toplam 50 Milyon Dolar yatırım yapmayı planlıyor. Token başlangıçta 1 ABD Doları değerinde olacak. Borsa ilk önce 50 Milyon token satmayı planlıyordu fakat toplam tiraj 200 Milyon Dolar ile sınırlı olacak.

Token için hedeflenen lansman tarihi 2020 Mart olarak tahmin ediliyor. Raporda belirtilen bir diğer konu; toplanan fonlar, toplam platform gelirini, likiditiyi, OTC ve madencilik pazarlarına genişlemeyi arttırmak için kullanıcı kazanımına tahsis edilecek. Minimum yatırım tutarı ise 150.000.000 Dolar olarak belirlendi.

BTSE borsası yerel varlığın dolaşımını kontrol altına almak için 100 milyon aktif tokeni geri almayı ve yakmayı planlıyor. Böyle bir eylemin arkasındaki sebep, tokenin kıtlığı ihtimalini ortadan kaldırmaktır. Eğer token satış miktarında sınırlıysa, kullanıcılar varlığı ellerinde tutma eğiliminde olurlar.

Ayrıca raporda belirtilene göre, zamlı sermaye kullanıcı kazanımı için kullanılacak. Çünkü bu durum toplam platform gelirinin arttırılmasına,  borç verme özelliklerinde genişlemeye,  OTC ve madencilik pazarlarındaki gelişmeye ve platformun likiditesinin geliştirilmesine katkıda bulunacak.

Token satışının refah bir şekilde tamamlanması Bitcoin yan zinciri için tekrar kapı açabilir. Çünkü çoğunluk yeni dijital mal varlıklarını tanıtmak için Ethereum blockchain’i seçti. Akıcı yan zincirler, diğer varlıkların ana zincirde kilitlenmelerine izin verecek ve farklı bir paralel ağda işlem görecekler.

BTSE’nin global pazarlama direktörü Lina Seiche:

Liquid Ağı , Bitcoin’in değişmezliği ve güvenilirliğinden yararlanan token ihracı için güvenilir bir platform sağlıyor. Akıcı token ihracı, akıllı sözleşme hataları riskini azaltan Ethereum‘dan çok daha az karmaşıktır. Ayrıca değişim entegrasyonlarınıda kolaylaştırır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu