ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Coinbase kullanıcıları, portföylerini çeşitlendiriyor!

Sponsorlu İçerik

ABD’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase, yakın zamanda yayınlanan Around The Block bülteninde, Bitcoin satın alan müşterilerin çoğunun portföylerini diğer kripto para birimleriyle çeşitlendirdiğini ortaya koydu.

Coinbase araştırmaları, kullanıcıların boğa piyasası sırasında altcoin‘lere daha fazla ilgi gösterdiklerini ortaya çıkardı.

Bitcoin açıkça en baskın kripto para birimi olsa da, piyasalar çok değişken hale geldiğinde Coinbase altcoin‘ler için beklenenden daha büyük işlem hacimleri görüyor.

Borsa ilk olarak 2017 boğa piyasasında bu eğilimi fark etti, ancak daha sonra Tezos ve Chainlink de dahil olmak üzere daha fazla kripto para eklemeye başladığı sonraki yıllarda daha belirgin hale geldi.

Coinbase’in araştırması, müşterilerin yüzde 60’ının ilk kripto para birimi olarak Bitcoin satın almayı seçtiğini gösteriyor, ancak sadece yüzde 24’ü için tek seçenek olmaya devam ediyor.

”Bitcoin’in yerini alamazlar”

Bununla birlikte, Coinbase yakında diğer hiçbir altcoin‘in Bitcoin yerini almayacağını tahmin ediyor. Borsa, Bitcoin‘in ardındaki mantığı açıklarken, yüksek likidite, güvenlik ve merkezi olmayan yapısı gibi birçok nedenden bahsetti.

Tamamen ideolojik bir bakış açısıyla, Bitcoin aynı zamanda bu faktörleri korumayı başaran dünyanın ilk kripto para birimi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu