ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Coinbase Yeni Bir Kilometre Taşını Geçmeye Hazır

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Coinbase yeni bir kilometre taşını daha geçmesine az kaldı. Blockchain veri platformu Longhash’ın analizine göre, yaklaşık 8 Milyar Dolar değerinde 1 Milyon Bitcoin tutmak üzeredir.

Longhash hazırladığı raporda, parçalar üzerinde zincirinin varlık transferleri ile Coinbase piyasada hakimiyetini artırmış Binance, Bitfinex, Bittrex, Bitstamp, Kraken ve Coincheck dahil olmak üzere birçok önemli kripto para borsasına 2019 yılında bunu hissettirmiştir.

“Coinbase’in, tüm kripto borsalarında Bitcoin hacmi geçtiğimiz yıl boyunca önemli ölçüde büyüdü. Bu büyüme nispeten istikrarlıydı ve fiyatlardaki destek/direçleri çok etkilenmedi. Çok yakında 1.000.000 eşiğini aşacak görüntüyü oluşturdu.”

Coinbase’deki kullanıcı sayısı 2017 yılının Aralık ayında 4.3 milyondan 2018’in Ocak ayında 11.1 milyona yükseldi. 2018 yılının Ekim ayına kadar Coinbase kullanıcılarının sayısı 25 milyonu geçerek artış yaşamaya devam etti. Toplam Bitcoin sayısı 21 milyon olduğunu biliyoruz. Buna göre Coinbase borsasında Bitcoin hacmi de büyümeye devam etti.

Coinbase açıklamasında:

“Şuan 20 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyoruz; 20 Milyar Dolar dan fazla kripto para birimi depolamaktayız; 150 Milyar Dolar’ın üzerinde varlık ticareti yaptık; 32 ülkede şirketimizi destekliyoruz; ve üç ofiste 250’den fazla çalışanımız var. Ülkenin önde gelen bazı risk sermayesi ve finansal hizmet şirketlerinden 225 Milyon Dolar’ın üzerinde fon aldık. ”

Bitcoin, bankaları ve finans kurumlarını aradan çıkarmak için tasarlandı, insanların birbirlerine doğrudan para transfer etmesine ve göndermesine izin verdi. Ancak Coinbase, BTC’nin devasa zulası ile önemli bir eğilimi vurguluyor.

Kripto para borsaları, müşterilerin kripto para gönderme ve alma yeteneğini kolaylaştıran büyük şirketlere kritik sorumlulukları yükleyerek müşteriye göre ayarlayıp, unutmasına karşılık koruma olanağı tanıyor.

Bu raporda son bir kaç yılda bilinenin aksine yatırım ve yatırım hacminin artış yaşadığını görmekteyiz. Yatırım hacminin artışı yatırımcı sayısını ve BTC ile birlikte piyasanın gelişiminin ileride daha güçlü fiyat hareketlerini oluşturacağının beklentisini oluşturmakta. Talep artışı her daim fiyatlar açısından beklentileri güçlendirir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu