ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Coinbase Yöneticisi: ”Kripto Paraya kurumsal ilgi üç kat arttı”

Sponsorlu İçerik

Coinbase kurumsal kapsam başkanı Brett Tejpaul, kripto para birimine olan kurumsal ilginin, yılın başlarında borsaya katılmasından bu yana üç kattan fazla arttığını söyledi.

YouTube kanalı Heidrick & Struggles ile bir röportajda konuşan Tejpaul, kurumsal yatırımcıların artan ilgisi de dahil olmak üzere Coinbase‘in Nisan ayından bu yana görev süresinde nasıl değiştiğini anlattı.

Coinbase yöneticisine göre, 2020 boyunca kurumsal ilgi her hafta arttı.

Bir hareketlilik patlaması yaşadık… Bu yılın Nisan ayında katıldım. O dönemde gözaltındaki kurumsal varlıklarımız 6 milyar dolardı. Bugün 20 milyar doların üzerindeyiz. Yani üç kereden fazla artış yaşamış.

Tejpaul, yeni sermayenin büyük kısmının kripto para birimine aktarıldığını ve bunun da yatırımın “patlamasına” yol açtığını söyledi.

Ayrıca borsanın, Coinbase’in kurumsal müşterilere akıllı sipariş yönlendirme ve algoritmik yürütme ile hizmet verme yeteneğini kökten değiştiren uygulama platformu Tagomi‘yi satın aldığını da açıkladı. Ortaklığın borsanın kurumsal ticaret hacmini yıl başına göre 20 kat artırmasına izin verdiğini söyledi.

Tejpaul, hedge fonu efsanesi Paul Tuder Jones ve MicroStrategy’den Michael Saylor gibi yüksek profilli yatırımcıların varlığına işaret etti.

Şu anda büyük bankalara, büyük muhasebe firmalarına, büyük hedge fonlarına, büyük bağışlara ve şimdi PayPal’a bakan kenarda oturan insanlar için uzaya giriyor. Gerçekten ikinci bir kurumsal benimseme dalgasını ortaya çıkardı.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu