Coinbase’den Android Kullanıcılarına Müjde!

Bugün, kripto para borsası Coinbase, Android destekli telefonları olan kullanıcıların artık Google Pay cüzdanlarına Coinbase banka kartını ekleyebileceklerinin müjdesini verdi.

11 Nisan 2019’da Coinbase, İngiltere ve Avrupa Birliği (AB) müşterileri için yeni Visa tabanlı banka kartı Coinbase Card‘ı tanıttı. Coinbase Card uygulamasıyla kullanıcılar, dünyanın her yerinde kripto para ödemelerini kolayca yapabilirler ve kripto paraları kolayca fiat para birimlerine dönüştürebilirler. Coinbase Card, temassız veya PIN girerek ödeme seçeneklerine de sahip. Aynı şekilde Coinbase Card ile ATM‘den para çekmek de mümkün.

Coinbase‘in blog yazısında, Coinbase Card ve Google Pay‘ın bu entegrasyonu ile ”Coinbase’in kullanıcıların kripto bakiyeleriyle desteklenen mobil ödeme yapmalarını sağlayan ilk şirket haline geldiğini” söylüyor.

Bu özellik şu anda İngiltere, İrlanda Cumhuriyeti, Belçika, Finlandiya, Fransa, İtalya, Slovakya, İspanya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Danimarka, Norveç ve İsveç‘teki müşteriler tarafından kullanılabilir; Coinbase, yılın ilerleyen saatlerinde diğer Avrupa ülkelerine destek vermeyi de vaat ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.