Nedir? Nasıl? Neden?

CoinMarketCap kripto eğitim programını başlattı

Sponsorlu İçerik

Binance‘ın CoinMarketCap eğitim girişimi çerçevesinde, Blockchain alanına yeni başlayanlar, başarıyla tamamlanan görevler için kripto para birimlerinde ödüller kazanabilecekler. Band Protocol‘ün token’i BAND, bu girişimin açılış ortağı olarak seçildi.

“Kripto öğrenin, kripto para kazanın”

“Kripto öğrenin, kripto para kazanın” CoinMarketCap tarafından başlatılan yeni bir eğitim programının sloganı. Kripto para meraklıları CoinMarketCap tarafından listelenen ürünler ve teknolojik yenilikler hakkında bilgi almaya davet ediliyor.

Kullanıcılar kısa eğitim videoları izleyerek ve ürünlerle ilgili testleri tamamlayarak ödül kazanabilecekler. CoinMarketCap ekibi, bu girişimi şu anda kripto para piyasalarında neler olduğuna dair geniş bir anlayışı yükseltmenin güvenli bir yolu olarak ele alıyor:

”Videoları izleyerek ve bilginizi test ederek eğlenceli ve düşük riskli bir şekilde kripto para kazanabilirsiniz.”

Bu program çok sayıda kripto parayı kapsayacak. Band Protocol’ünün token’i olan ve çok amaçlı merkezi olmayan bir oracle ağı oluşturmakla görevlendirilen BAND, girişimin açılış ortağı olarak tanıtıldı.

Band Protocol (BAND) tarafından desteklenen kampanyanın ilk turu 8 gün sürecek. Ekip tarafından belirlenen net ödül havuzu 160.000 dolara eşdeğer.

Bant Protocol (BAND) nedir?

2017’de piyasaya sürülen Bant Protocol (BAND), merkeziyetsiz zincir üstü veri oracle’ları segmentinde Chainlink (LINK)’in hakimiyetine meydan okumaya odaklanıyor. Akıllı sözleşmelerin API entegrasyonu yoluyla izinsiz bir şekilde veri toplamasına izin veriyor.

Bant Protocol (BAND) kullanıcıları, delege edilmiş proof of stake (dPoS) konsensüs üzerine inşa edilmiş, merkeziyetsiz bir oracle ağı olan onBandChain’i kullanarak özelleştirilmiş oracle altyapısı oluşturabilirler.

BAND tokeni, Bant Protocol’ünün çekirdeğidir. Token sahiplerinin oracle’lar için veri sağlamanın yanı sıra protokol yönetiminde oy kullanmalarına da izin verir. Böylece, kullanıcılar için ekonomik bir teşvik görevi görüyor. Ve yüksek düzeyde manipülasyon direncini garanti ediyor.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu