ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Covid-19’dan, Kripto Ve Blockchain Etkinliklerine Darbe

Sponsorlu İçerik

Küresel coronavirüs salgını kripto para ve Blockchain etkinliklerinin ertelenmesine neden oluyor ve iki organizatör daha sağlık endişeleri nedeniyle ertelemeleri duyurdu.

BTC Inc tarafından organize edilen Bitcoin 2020 etkinliği başlangıçta 27-28 Mart tarihleri arasında yapılması planlanıyordu. Ancak, yayınlanan açıklamada, BTC Inc CEO‘su David Bailey, etkinliğin bunun yerine 2020 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacağını söyledi.

David Bailey:

“Bitcoin 2020 ekibi sağlık otoriteleri, San Francisco Belediye Başkanı Ofisi ve Kaliforniya Eyaleti ile bu gelişen durumla yakın temas halindeydi. Bu haftaki Vali Newsom’un olağanüstü hal ilanını ve dün Belediye Başkanı Breed’in şehirdeki topluluk aktarımıyla ilgili açıklamasını takiben, en iyi deneyimi sunma ve topluluğumuzun güvenliğini koruma taahhüdümüz bu değişimi gerektirdi.”

Bailey, daha önce satın alınan biletlerin yeniden planlanan etkinlik için kullanılabilir olacağını, ancak bazı katılımcıların para iadesi alabileceğini belirtti.

Önümüzdeki hafta Washington DC‘de gerçekleşmesi planlanan DC Blockchain Zirvesi de ertelendi, ancak ne zaman gerçekleşebileceğine dair henüz bir bilgi yayınlanmadı.

Yayınlanan açıklamaya göre:

“Şu anda etkinlik için yeni bir tarih üzerinde çalışıyoruz ve yeni kararımızı buradan paylaşacağız.”

Bu haftanın başlarında, Paris Blockchain Hafta Zirvesi‘nin organizatörleri, sağlık kaygıları ve Fransız hükümeti tarafından yayınlanan yeni düzenlemeler nedeniyle etkinliklerini Aralık ayına kadar ertelediler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu