ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Dijital ödeme platformu, Mastercard ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Dijital ödeme platformu Wirex, çok uluslu finansal hizmetler şirketi Mastercard ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık, Wirex’e işlem hızını artırmasını ve müşterine maliyetlerini azaltmak için doğrudan ödeme kartları verme gücü sağlayacak.

Wirex, fiat ile dijital para birimlerini mümkün olduğunca kesintisiz hale getirmeyi planlıyor. Ayrıca, bu para birimlerinin harcamaları tek bir kart kullanarak sınırlar boyunca mümkün kılmayı amaçlıyor. Mastercard, platformun, müşterilerinin birden fazla geleneksel ve kripto para piyasadaki en iyi oranlarda tek bir platformda anında satın almasına, elinde tutmasına, değiştirmesine ve harcamasına olanak tanıyan son teknoloji hizmetini geliştirmeye devam etmesini sağlayacak.

Wirex’in CEO ve kurucu ortağı Pavel Matveev yaptığı açıklamada:

“Wirex, Mastercard’ın ana üyesi olmaktan gurur duyuyor. Her zaman, tüm para birimlerinin eşit olduğu bir dünyanın avantajlarından yararlanma konusunda herkesi güçlendirmek vizyonumuz oldu. Bu işbirliği doğru yönde atılmış bir adım.

Daha ucuz, daha hızlı ve daha güvenli bir platform geliştirmek için çok çalışıyoruz. Önümüzdeki birkaç ay içinde fintech ve kripto para alanlarını sonsuza dek değiştirecek bazı devrimci gelişmeleri duyurmak için sabırsızlanıyoruz.”

Mastercard, merkezi New York’ta bulunan çok uluslu bir finansal hizmetler şirketi. Milyonlarca kullanıcısı ile dünyanın çeşitli ülkelerinde ofisleri bulunmakta. Wirex ile olan ortaklığının daha büyük kripto para erişimi, daha esnek döviz değişimi ve harcamalarına kapı açması muhtemel. Ortaklık hakkında konuşan Mastercard UK ve İrlanda, Fintech Başkanı Edoardo Volta şunları söyledi:

“Wirex ile tüketicilere ödeme tarzlarında daha fazla seçenek ve esneklik sunmaktan heyecan duyuyoruz. Yenilikçi ödeme çözümlerinin sunulmasında ve büyümesinde Wirex’i destekleyeceğiz.”

Mastercard’ın desteğinin ilerlemesiyle Wirex, EEA bölgesindeki müşteriler için yeni nesil bir Wirex kartı başlatmayı planlıyor. Wirex, yeni nesil kart ile ek para birimleri, ücretsiz uluslararası ATM para çekme ve son derece düşük ücretler gibi oyun değiştiren özellikler sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, önümüzdeki aylarda dijital para birimlerini daha kolay erişilebilir hale getirmek için kurumsal kartlar çıkarmayı da planlıyor. Ödeme uygulaması şu anda bölgelere bağlı olarak bir dizi kripto para ve fiat para birimini destekliyor.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu