Nedir? Nasıl? Neden?

En Aktif Geliştirici Topluluğuna Sahip Kripto Paralar

Sponsorlu İçerik

GitHub aktiviteleri söz konusu olduğunda, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Chainlink (LINK) en iyi kripto para birimlerine liderlik ediyor.

Kripto para analitik platformu Santiment tarafından yayınlanan verilere göre, geliştirici topluluklarının GitHub‘daki etkinliği söz konusu olduğunda, Bitcoin, Ethereum ve Chainlink önde gelen kripto para birimleri.

Metrik, yorumlar, wiki düzenlemeleri ve elbette veri depolama dahil olmak üzere bir dizi GitHub katkısını da içeriyor.

Bitcoin

Belirli bir açık kaynaklı projenin halka açık havuzundaki her değişikliği temsil eden GitHub, kripto para projelerinin değerlendirilmesine yardımcı olan metriklerden biri.

Santiment, Bitcoin‘in son dört yıldaki gelişiminin istikrarlı büyümesi nedeniyle en iyi kripto para birimleri arasında öne çıktığını belirtiyor.

Mayıs 2019’da Twitter CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin ekosistemine katkıda bulunan tam zamanlı programcıları işe alan ve halka açık şirketi olan Square Crypto‘yu tanıttı. 2020’de bir hibe programı başlattı ve Lightning Development Kit‘in (LDK) geliştirilmesine başladı.

Litecoin

Litecoin (LTC), Santiment tarafından öne çıkan diğer kripto para birimlerinin gerisinde kalıyor.

Ağustos ayında, yedinci en büyük kripto para biriminin dipsiz GitHub sayıları nedeniyle geliştiriciler tarafından terk edildi. Ancak Lee, bu söylentileri, Litecoin‘in Bitcoin güncellemelerini basitçe entegre edeceğini açıklayarak kod tabanlarının çok benzer olduğunu açıkladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu