ManşetNedir? Nasıl? Neden?

FTX, 5 Başkan Adayı İçin Vadeli İşlem Sözleşmelerini Ekledi

Sponsorlu İçerik

Kripto para türev borsası FTX, geçen hafta seçimler için Donald Trump vadeli işlem sözleşmesi başlattıktan sonra diğer ABD başkan adayları için de vadeli işlem sözleşmesini ekledi.

FTX‘in yaptığı açıklamaya göre, yeni sözleşmeler Bernie Sanders (Bernıe), Joe Biden (Bıden), Mike Bloomberg (Bloomberg), Pete Buttigieg (Pete) Ve Elizabeth Warren‘ı (Warren) kapsıyor. Bu, kullanıcıların artık 2020 ABD başkanlık seçim sonuçlarıyla ilgili tahminlerinden daha fazla para kazanabilecekleri anlamına geliyor.

TRUMP sözleşmesi gibi, desteklenen adayın seçilmesi durumunda diğer 5 sözleşmelerin tümü de 1$ dolacak, aksi takdirde 0 olacak. Kullanıcılar tahminlerine göre bu sözleşmeleri uzatabilir veya kısaltabilir.

TRUMP sözleşmesi şu anda 0.62$ civarında işlem görüyor, bu da kullanıcıların Trump’ın yeniden seçimi kazanma şansının %62 olduğunu düşündüğünü gösteriyor. 5 yeni sözleşmeden, WARREN en düşük puana sahipken, %0.01’i seçimleri kazanma şansı olduğunu düşünüyor.

Açık faiz veya açık vadeli sözleşme sayısı, Trump sözleşmesi için 297.763 en yüksek olup, ardından Bernıe 137.003, Bloomberg 113.279, Biden 111.075, Warren 102 ve Pete 33.8 gelmekte. Dolar değeri açısından, Trump’a olan açık faiz 184.000$, Bernıe 24.000$, Bloomberg 7.500$ ve Bıden 7.200$.

FTX ABD‘de hizmet sunmamakta ve buna göre, tüm yeniden seçim vadeli işlem sözleşmeleri ABD sakinlerine ticaret için uygun değil. Ayrıca AB, İngiltere, Hong Kong, Singapur ve diğer yasaklı ülkeler için de olası değil.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu