ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Galatasaray Taraftar Token Avı, Socios.com’da Başlıyor

Sponsorlu İçerik

Daha önceki haberlerimizde Galatasaray Spor Kulübünün Blockchain ile ilgili yaptığı çalışmaları duyurmuştuk.

Bugün resmi sitesinden açıklama yapan kulüp taraftarlarına ve kripto para piyasasındaki kullanıcılar için önemli bir gelişmenin haberini duyurdu.

Eylül 2019’da blokzincir tabanlı spor ve eğlence mobil uygulaması Socios.com ile olan iş birliğini duyurduklarını hatırlatan açıklamada, milyonlarca Galatasaray Taraftar Token’i (GAL) için gerçekleştirilecek olan satış öncesinde token’lerin Ocak ayı boyunca Socios.com mobil uygulamasından ücretsiz olarak avlanabileceğini duyurdu.

Ayrıca Socios.com’un resmi kripto parası olan Chiliz’den ($CHZ) de yüz binlercesi bu şekilde ücretsiz olarak avlanılabilecek. Chiliz’ler önümüzdeki ay Galatasaray Taraftar Token’i Arzı (FTO) gerçekleştiğinde Galatasaray Taraftar Token’iyle takas edilebilecek duruma geleceği bilgisi de açıklama da yer buldu.

İşte Galatasaray’ın resmi sitesinde yaptığı açıklamanın tamamı;

Kulübümüz, Eylül 2019’da türünün ilk örneği blokzincir tabanlı spor ve eğlence mobil uygulaması Socios.com ile olan iş birliğini duyurmuştu.

Socios.com eşsiz deneyim fırsatları, olağanüstü ödüller ve ayrıcalıklı taraftar anketleri ile dünyanın her yerinden taraftarlarımızın kulübümüzle yepyeni bir bağ kurmasını sağlayacak.

Önümüzdeki ay milyonlarca Galatasaray Taraftar Token’ı ($GAL), Taraftar Token’ı Arzı (FTO) olarak adlandırılan bir işlem ile satışa açılacak. Her bir Galatasaray Taraftar Token’ı 10 TL’lik fiyata sahip olacak. Taraftar Token’ı sahipliği destekçilerimize benzersiz ve unutulmaz deneyimler, ödül puanları ve taraftar anketlerinde oy hakkı imkanı sağlayacak. Taraftarımız sahip olacakları Taraftar Token’ı adetine bağlı olarak ödül kazanma ve anket sonuçlarına etki etme imkanları da artacak.

Lansmanın öncesinde Socios.com binlerce Galatasaray Taraftar Token’ını Ocak ayı boyunca Socios.com mobil uygulaması içerisindeki artırılmış gerçeklik özellikli Token Avı bölümünde ücretsiz olarak avlanabilir duruma getirecek. Ayrıca Socios.com’un resmi kriptoparası olan Chiliz’den ($CHZ) de yüz binlercesi bu şekilde ücretsiz olarak avlanabilecek. Chiliz’ler önümüzdeki ay Galatasaray Taraftar Token’ı Arzı (FTO) gerçekleştiğinde Galatasaray Taraftar Token’ıyla takas edilebilecek. Bir kere yakalandığında token’lar kullanıcının uygulama içi cüzdanına transfer olacak.

Peki Token Avı nasıl çalışıyor? Geo-location teknolojisiyle Socios.com taraftar token’larını dünyanın her yerinde stadyumlar, turistik yerler, şehir merkezleri gibi milyonlarca noktaya taraftarların onları avlaması için yerleştiriyor. Taraftarlar her gün uygulamaya giriş yaparak Chiliz ve Taraftar Token’larını topluyor.

Günlük Global Av’a (Daily Global Hunt) katıldığınızda konumunuzdan bağımsız çevrenizde 7 adet soru işareti ortaya çıkacak. Soru işaretlerine dokunduğunuzda her biri Chiliz ($CHZ) veya Taraftar Token’ı olarak belirecek. Token’a yaklaştığınızda tek yapmanız gereken basitçe üzerine tıklamak. Bu sırada artırılmış gerçeklik modu aktif hale gelecek ve artırılmış gerçeklik ortamında token’ın üzerine dokunarak uygulama içi cüzdanınıza ekleyebileceksiniz.

Socios.com mobil uygulaması şu anda Android telefonlar için indirilebilir durumda. iOS sürümü ise çok yakında indirilebilir olacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu