ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Gemini’nin Avrupa Yeni Uyum Görevlisi Belli Oldu

Sponsorlu İçerik

Winklevoss ikizlerinin sahip olduğu Gemini borsası, Avrupa ülkelerindeki faaliyetlerini genişletiyor. Şirket yeni baş uyum ve kara para aklama raporlama işlemleri için Blair Halliday‘i işe aldı. Blair Halliday, Gemini Europe’nın bölgedeki uyum programını denetleyecek.

Blair Halliday daha önce Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da kripto para finans şirketi Circle’ın baş uyum görevlisi olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda İngiltere’deki fintech CashFlows’ta finansal suç ve uyumluluk genel müdürü olarak çalıştı. Şimdi Blair Halliday, Gemini’nin İngiltere ve Avrupa genel müdürü Julian Sawyer’a daha önce Sterling bankasının yöneticisi olarak rapor verecek.

İkizler Kripto Paralar İçin Sağlam Düzenlemeler İstiyor

Winklevoss ikizleri uzun zamandır kripto para endüstrisi için yeni düzenlemeleri destekliyor. Ayrıca geçen yıl “kripto para kurallarına ihtiyaç” adı verilen bir reklam kampanyası yürüttüler. Gemini’den yüksek düzenlemelerin desteklenmesi, düzenlemeleri, hükümetten müdahale olarak gören kripto para topluluğundan ve kripto para birimlerinin ihtiyaç duymadan serbest bir pazar sağlaması gerektiği yönündeki eleştirileri de dikkat çekti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu