ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Grayscale, 217 milyon dolarlık yatırımla rekor kaydetti

Sponsorlu İçerik

Grayscale Investments, kitleleri kripto paralar hakkında reklam yayınladıktan sonra 200 milyon doların üzerinde yatırımla en iyi haftasını yaşadı.

Önde gelen kripto para varlık yönetimi şirketi Grayscale Investments, 7 yıllık tarihinde 217 milyon dolarlık yatırımla rekor kaydetti. Büyük artış, şirketin ABD’de yürüttüğü reklam kampanyasının ardından geldi.

Reklam kampanyası işe yaradı

Dijital varlık yöneticisi Amerika Birleşik Devletleri’nde Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapmanın yararlarını vurgulamak için yaygın bir reklam kampanyası yürütmeyi planlıyordu. Reklam kampanyası 10 Ağustos Pazartesi günü yayına girdi.

Kampanya, paranın kısa geçmişini, finans sektöründeki gelişmeleri ve doğal olarak ortaya çıkan kripto paralar trendini ve insanların Grayscale aracılığıyla nasıl yatırım yapabileceklerini içeren 30 saniyelik bir reklamdır.

Grayscale’in kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, dün Grayscale’in farklı fonlarına 217 milyon dolar yatırım yapıldığını ve şimdiye kadarki en büyük yatırımın yapıldığı hafta olduğunu iddia etti. Etkileyici sonuçları reklam kampanyasının başarısına bağladı.

Böylece, şirketin net Yönetim Altındaki Varlıkları (AUM), 1. çeyrek ve 2. çeyrek sonuçlarından sonra bile bu yıl büyük adımlarla büyümeye devam ediyor.

Bu hafta itibariyle Grayscale, AUM’yi yaklaşık 6 milyar dolara çıkardı. Biraz beklendiği gibi, Bitcoin Trust 4.9 milyar dolar ile tüm fonların çoğunluğunu temsil ederken, onu Ethereum Trust 863 milyon dolar ile takip ediyor.

Grayscale eğitim aracı başlattı

Kripto para yönetim firması kısa süre önce finansal danışmanlar ve varlık yöneticileri için bir eğitim aracı başlattı. “Finansal Danışmanlar için Dijital Para Birimi Araç Seti” olarak adlandırılan bu, danışmanlara kripto para birimleri ve bunları müşterilere bu konuda doğru bir şekilde danışmanlık yapmak için nasıl uygulayabilecekleri hakkında kapsamlı veriler sağlamayı amaçlayan ücretsiz bir kaynak.

Şirket, kripto para alanı büyümeye devam ettikçe, alanın dışındaki daha fazla insanın güvenilir bilgiler almaya çalıştığını belirtti. Ancak Grayscale, geleneksel yatırımcıların kafasını karıştıran ve uzaklaştıran birçok yanlış anlamanın ve hatta apaçık yalanların dolaştığını kabul etti.

Bununla birlikte, araç setiyle danışmanlar meraklı yatırımcıları Bitcoin’in geçmişi ve geçmiş performansı, genel kabul ve benimseme ve bu alana nasıl girebilecekleri hakkında eğitebilirler.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu