Nedir? Nasıl? Neden?

Güney Koreli Kripto Para Cüzdanı Kapanıyor!

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli kripto para cüzdanı BitBerry, Blockchain ve kripto para endüstrisindeki pazar bozulması ve belirsizliği nedeniyle faaliyetlerini durduracağını açıkladı.

Güney Kore merkezli kripto para cüzdan uygulaması BitBerry, bu ayın sonuna kadar faaliyetlerini kapatacağını açıkladı. Yerel haberlere göre BitBerry, 29 Şubat 2020 günü saat 15:00‘da faaliyetlerini sonlandıracak. BitBerry, Root One Soft‘un yan kuruluşudur.

Root One Soft CEO’su Jang Sung Hoon, Blockchain endüstrisinin pazar bozulması ve belirsizliği nedeniyle BitBerry cüzdanını kapatmaya karar verdiklerini belirten bir açıklama yaptı. Şirket, son kripto para kışında mali sıkıntılarla karşılaştı. BitBerry, mali zorluklar nedeniyle yeniden kurulamadı ve kapanmaya karar verdi.

Güney Kore Kripto Para Borsalarının %97’si İflasın Eşiğindeydi

Business Korea raporuna göre, kripto para borsalarının %97‘si geçen yıl iflasa yakındı. 2017 yılının Aralık ayında başlayan ayı piyasası, birkaç şirketin Güney Kore‘de kapanmasına neden oldu. Güney Kore, Blockchain teknolojisini ve kripto paraları benimseme konusunda en aktif ülkeler arasında yer alıyor. Ülkenin ordusu aynı zamanda bir Blockchain kimliği ve kimlik doğrulama sistemini de benimsiyor. Ülkedeki finansal düzenleyiciler son zamanlarda Finansal Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından önerildiği gibi kripto para ile ilgili yönergeleri uyguladıklarını duyurdular.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu