ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Güney Koreli teknoloji devi ile Gemini ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ABD merkezli popüler kripto para borsası Gemini ile işbirliği yaptı ve kripto paralarla ile ilgili ortaklıklarına devam ediyor. Winklevoss kardeşler tarafından kurulan borsa, Samsung’un Blockchain Wallet’ine entegre olan ilk borsa oldu.

Bugün yapılan açıklamaya göre, entegrasyon, ABD ve Kanada’dan Samsung Blockchain Wallet kullanıcılarının, tekrar giriş yapmak zorunda kalmadan Gemini mobil uygulamasına bağlanmasına izin verecek. Bundan sonra, kullanıcılar çeşitli kripto paralarla alım satım işlemlerini yapabilecekler.

Güney Koreli teknoloji devi daha fazla kişinin Blockchain ve kripto para ekosistemine girmesi için basit, güvenli ve uygun bir geçit sağlayarak başka bir adım atıyor.

2019’da tanıtılan Samsung Blockchain Wallet, şirketin en başarılı telefonlarından ve tabletlerinden bazılarıyla çalışıyor. Gemini uygulaması Samsung Galaxy S10 ile S20 serisine ve yeni Galaxy Z Flip’e dahil edilecek.

Diğer kripto para haberleri için enkriptohaber.com/nedirsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu