ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Huobi, Komisyonsuz Ticaret Platformunu Tanıttı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Huobi, bugün yeni bir platformun lansmanını yaparak komisyonsuz dijital para ticaretini kolaylaştıracağını duyurdu.

Singapur merkezli şirket Dubbed Huobi Lite, platformu hem Android hem de iOS‘ta başlattı.

Platform şu anda dokuz kripto para birimini destekleyecek; BTC, ETH, USDT, HT, EOS, BCH, XRP, LTC ve HUSD. Gelecekte kripto para listesini genişletmeyi planlıyor.

Duyuruda, yeni platform, ABD Doları, Vietnam Dong, Malezya Ringgiti, Hong Kong Doları ve Çin Yuanı gibi birden fazla fiat para birimine karşı kripto para ticareti sunacak ve kredi kartları da dahil olmak üzere çeşitli yöntemlerde mevduatlara izin verecek.

Platform aynı zamanda bir dizi kripto-kripto çifti için komisyonsuz ticareti kolaylaştıracak.

Huobi’deki Küresel Ticaret Başkan Yardımcısı Ciara Sun:

“Huobi Lite, kullanıcılara diğer Huobi ürünlerinden bekledikleri güven, performans ve güvenlikten ödün vermeden kripto para ticareti yapmak için daha basit bir yol sunuyor. Mevcut kripto para alım ve satım süreci, ortalama bir kişi için gereksiz yere karmaşık olabilir, bu nedenle deneyimi birkaç kolay adıma indiriyoruz. Hem yeni başlayanlara hem de tecrübeli tüccarlara giriş engelini azaltarak ve ikram ederek, özellikle Güneydoğu Asya gibi az hizmet alan pazarlarda, dünya genelinde yaygın olarak benimsenmek için mücadele ediyoruz.”

Çin’in önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi, Çin’in kripto işletmelerine getirdiği yasakla sürgün edildi. Daha sonra hakimiyetini yeniden kazanmak için Singapur‘da yeniden kuruldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu